BMW R nineT δια χειρός Touratech!

Όταν δεν είναι πλέον αρκετό απλά να εξοπλίζεις τα μοντέλα της εταιρείας και περνάς στο επόμενο επίπεδο, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι αυτό! Πως σας φαίνεται;

Η Touratech είναι μια εταιρεία που δεν χρειάζεται συστάσεις, ειδικά αν είστε ιδιοκτήτες BMW. Έχοντας αφήσει εποχή με τον ταξιδιωτικό της εξοπλισμό και κοσμώντας πολλές R1200 GS με το γνωστό μεταλλικό «τριβάλιτσο», η Touratech αποφάσισε να πάει την συνεργασία της με την BMW σε άλλο επίπεδο και να κατασκευάσει ολόκληρη μοτοσυκλέτα.

Τι θα μπορούσε να αποτελέσει καλύτερη πλατφόρμα εργασίας, από ένα R nine T, μια από τις πιο πετυχημένες μοτοσυκλέτες για Customizing στην αγορά; Μάλλον τίποτα! Η μοτοσυκλέτα που βλέπετε ονομάζεται RX9 και θα φτιάχνεται στο εργοστάσιο της Touratech. Βασίζεται φυσικά, σε ένα R nineT, του οποίου ο κινητήρας επαναρυθμίστηκε, για καλύτερη απόδοση ισχύος στις χαμηλές στροφές.

Το πιρούνι εμπρός είναι μια «ψωμωμένη» USD μονάδα, με φυσίγγια της ΤΤ Suspension και πλήρη ρυθμισιμότητα, ενώ το πίσω αμορτισέρ είναι της ίδιας της Touratech και είναι επίσης πλήρως ρυθμιζόμενο. Οι τροχοί είναι της Haan, φυσικά ακτινωτοί, με διάμετρο 21 και 18 ίντσες εμπρός και πίσω. Η μοτοσυκλέτα έχει και άλλα καλούδια, όπως τον συμπλέκτη της ZF Race Engineering, τιμόνι Magura, νέο εμπρός φωτιστικό της Speaker, εξάτμιση της AC Schnitzer και διάφορα άλλα… ωραία.

Θέλετε να μάθετε κι άλλα; Η μοτοσυκλέτα θα είναι εξολοκλήρου χειροποίητη, ενώ από όσο γνωστοποιείται, θα παράγεται μόνο σε παρτίδες των… 5 τεμαχίων. Φανταζόμαστε ότι όχι απλά θα πρέπει να είσαι γρήγορος για να την αποκτήσεις, αλλά να βάλεις και αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη…