Ο Silvio Sangalli σε μια από τις τελευταίες φωτογραφίες του στο paddock της ομάδας του.

«Έφυγε» ξαφνικά ο Silvio Sangalli

Σε ηλικία μόλις 54 ετών έφυγε από την ζωή ο Silvio Sangalli, συντονιστής της ομάδας της Ducati στα Moto GP. Δείτε περισσότερα…

Μια δυσάρεστη και ξαφνική είδηση από τα Moto GP κυκλοφορεί από το Σαββατοκύριακο. Ο Silvio Sangalli, συντονιστής της ομάδας της Ducati, έφυγε από την ζωή αιφνίδια την Παρασκευή που μας πέρασε, σε ηλικία μόλις 54 ετών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Sangalli αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα υγείας, όταν διέμεινε σε ένα ξενοδοχείο στην Fidenza, περισσότερα ωστόσο δεν γίνονται γνωστά. Ο Sangalli ήταν παντρεμένος και είχε 2 παιδιά.

Η είδηση, όπως είναι φυσικό, έχει σοκάρει τους συναδέλφους του Sangalli στα Paddocks των Moto GP, ενώ οι Paolo Ciabbati και Jorge Lorenzo, αλλά και Andrea Iannone, Davide Tardozzi και Guido Meda αποχαιρέτησαν τον συνεργάτη τους με δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα. Σύμφωνα με τον κύκλο του, ο Sangalli ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, με ευθυμία και προθυμία να βοηθήσει τους συνεργάτες του, αλλά και ένας εξαιρετικός επαγγελματίας. RIP Silvio.