Νέα έκδοση Triumph Thruxton;

Κατασκοπευτικές εικόνες μιας νέας Triumph Thruxton, προικισμένης με αξεσουάρ, έκαναν την εμφάνισή τους. Τι προμηνύουν;

Κάποιες spy pics που το βρετανικό μέσο Motorcycle News εξασφάλισε, φανερώνουν την ύπαρξη μιας ακόμη έκδοσης του Triumph Thruxton και μάλιστα, με ιδιαίτερα premium χαρακτήρα. Η μοτοσυκλέτα φαίνεται σαν να είναι μια ακόμη πιο καλά εξοπλισμένη Thruxton R – για την οποία είναι φυσικά γνωστό ότι πρόκειται για μια top έκδοση, που φέρνει τις Ohlins αναρτήσεις στην βασική πλατφόρμα του μοντέλου.

Προσέξτε τις εικόνες. Είναι ολοφάνερο, πως το μοντέλο φέρει ένα κλασικής αγωνιστικής γραμμής fairing, φτιαγμένο από ανθρακόνημα, το οποίο φέρει και δύο LED κυκλικά φλας στα πλαϊνά. Ακόμη, από ανθρακόνημα φαίνεται να είναι φτιαγμένο και το εμπρός φτερό, αλλά και τα πλαϊνά καπάκια της μοτοσυκλέτας, πίσω από τον αναβάτη.



Ευδιάκριτες είναι οι Ohlins αναρτήσεις στο μοντέλο δοκιμής, τόσο εμπρός όσο και πίσω, ενώ τα φρένα μπροστά φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι Brembo – στα μέτρα και σταθμά του Thruxton R. Αυτό που φαίνεται να διαφέρει είναι ο κινητήρας, ο οποίος μάλιστα έχει και ένα λογότυπο «TFC», που οι Βρετανοί εικάζουν ότι σημαίνει «Triumph Factory Custom». Ο κινητήρας λέγεται πως θα προέλθει κατευθείαν από το νέο Speed Twin, του οποίου το μοτέρ εμφανίζεται ελαφρύτερο και πιο ταχύστροφο, από αυτό που το Thruxton φέρει τώρα. Με τις εξατμίσεις Vance & Hines που εξοπλίζουν αυτό το μοντέλο δοκιμής, πιθανόν να μιλάμε και για μια ισχύ άνω των 100 ίππων.

Τι είναι λοιπόν αυτή η νέα μοτοσυκλέτα; Το επικρατέστερο σενάριο, είναι ότι πρόκειται για μια νέα έκδοση της Thruxton, ίσως περιορισμένης παραγωγής, με σημαντικά premium προσανατολισμό και φυσικά, την αντίστοιχη τιμολόγηση. Ωστόσο, οι Βρετανοί επιμένουν πως εκτός από αυτό, η νέα έκδοση αυτή θα είναι και η γρηγορότερη Thruxton, άρα προς το παρόν μένουμε στην αναμονή για περισσότερες πληροφορίες.