Η Curtiss Zeus Bobber

Η Curtiss Zeus Bobber

Η Curtiss Zeus Cafe

Η Curtiss Zeus Cafe

Curtiss: Δύο νέα ηλεκτρικά μοντέλα

Σε στυλ bobber και café racer και με βλέψεις για παραγωγή πριν το 2020. Δείτε τις δύο νέες μοτοσυκλέτες της Curtiss…

Αφού επισήμως ανακοίνωσε το τέλος των μοντέλων με κινητήρα και μας παρουσίασε το Zeus Concept στην αρχή του έτους, η Curtiss συνεχίζει ακάθεκτη στα σχέδια της για την ηλεκτρική μοτοσυκλέτα. Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε τα δύο νέα της μοντέλα, τα Zeus Bobber και Zeus Café.

Και οι δύο μοτοσυκλέτες βασίζονται στην αρχική Zeus και διαφοροποιούνται ελαφρώς στυλιστικά, ακολουθώντας τις trendy σχολές των bobber και café racer μοτοσυκλετών. Η Curtiss δηλώνει ότι οι δύο μοτοσυκλέτες έχουν αυτονομία 280 μιλίων ή αλλιώς, 450 χιλιομέτρων, με τον ηλεκτροκινητήρα τους να αποδίδει 190 ίππους και 19,7 kgm ροπής. Με μια τέτοια ισχύ, τα μοντέλα θα φτάνουν τα 100 χιλιόμετρα από στάση, μέσα σε 2,1 δευτερόλεπτα.

Ο ηλεκτροκινητήρας βρίσκεται επί του πλαισίου και μεταδίδει την ισχύ του στον πίσω τροχό, μέσω ιμάντα. Δεν δηλώνονται ωστόσο, στοιχεία για βάρος ή χωρητικότητα και χρόνους επαναφόρτισης μπαταρίας.

Η Curtiss υποστηρίζει ότι οι δύο μοτοσυκλέτες θα είναι έτοιμες για παραγωγή το 2020, με την τιμή τους να ανέρχεται σε ένα αρκετά premium ποσό, που ίσως αγγίξει τις 100.000 ευρώ περίπου. Για να δούμε…