Λουκέτο για την Alta Motors!

Μια είδηση –κεραυνός εν αιθρία, που σίγουρα θα αλλάξει το σκηνικό στον χώρο της ηλεκτροκίνησης. Δείτε τι συνέβη.

H αισιοδοξία για αλλαγή έδωσε την θέση της στην απόλυτη καταστροφή. Αυτή είναι η ιστορία που ταιριάζει σήμερα στην Alta Motors, την startup εταιρεία ηλεκτροκίνητων μοτοσυκλετών η οποία ανακοίνωσε παύση εργασιών, με άμεση ισχύ.

Πρόκειται για μια είδηση που έρχεται σε κόντρα με την φαινομενική εικόνα της startup εταιρείας, η οποία είχε σημειώσει ανάπτυξη 50% στο πρώτο μισό του 2018, είχε εγκαθιδρύσει ένα δίκτυο περίπου 70 αντιπροσώπων, ενώ οι ηλεκτροκίνητες off-road μοτοσυκλέτες της συγκέντρωναν διθυραμβικές κριτικές…

Φυσικά η εξέλιξη αυτή τερματίζει και επίσημα, τα σχέδια της Harley-Davidson για συνεργασία μαζί της, κάτι το οποίο είχε ανακοινωθεί και επίσημα. Μάλιστα, πριν λίγο καιρό, η εταιρεία από το Milwaukee είχε ανακοινώσει ότι θα ξεκινήσει μόνη της ερευνητικές εργασίες στις τεχνολογίες ηλεκτροκίνησης στην Silicon Valley.

Ποια είναι λοιπόν η επόμενη ημέρα; Οι πηγές που προέρχονται από την Αμερική, ισχυρίζονται ότι η Alta Motors βρίσκεται «σε στρατηγική παύση των εργασιών» της, προκειμένου να αναζητήσει νέα επενδυτικά κεφάλαια. To πως όμως η ιστορία θα εξελιχθεί, είναι μόνο στην σφαίρα των σεναρίων αυτή την στιγμή. 

Διαβάστε σχετικά: 
Η Harley επενδύει στην Alta Motors