Kawasaki: Μπαράζ μοντέλων στην EICMA;

Τουλάχιστον 4, είναι τα μοντέλα που η Kawasaki προτίθεται να παρουσιάσει στην έκθεση EICMA σε λίγες ημέρες. Ποια είναι αυτά όμως;

Η Kawasaki ετοιμάζεται να παρουσιάσει αρκετές νέες μοτοσυκλέτες, από ότι φαίνεται, στην φετινή EICMA. Ήδη μάλιστα, αλλάζει διεθνώς το site της προσθέτοντας και μια αντίστροφη μέτρηση για το γεγονός, ενώ πίσω από τις νέες μοτοσυκλέτες που έχουμε ήδη δει, εμφανίζονται 4 σκεπασμένα μοντέλα, που προφανώς θα είναι και αυτά που θα αποκαλυφθούν.

Μάλιστα, οι δημοσιογράφοι του Ιαπωνικού περιοδικού Young Machine ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν επακριβώς ποια είναι αυτά, τα οποία δεν θα είναι… μόνο 4! Τι λοιπόν περιμένουμε από την εταιρεία του Akashi;

Σχεδόν βέβαιη, θεωρείται η παρουσίαση ενός νέου Ζ400, το οποίο μάλιστα ίσως πάρει και την μορφή του Z400RS, στα πρότυπα του μεγαλύτερου Ζ900RS! Το μοντέλο –ή τα μοντέλα, ανάλογα με το τι θα γίνει- θα βασίζεται βέβαια στο Ninja 400 με τις απαραίτητες εμφανισιακές διαφοροποιήσεις.




Επιπλέον, είναι πολύ πιθανή η παρουσίαση ενός νέου Versys 1000, το οποίο θα έχει εμφανισιακό φρεσκάρισμα, αλλά και προσθήκη cornering ABS και αισθητήρα IMU. Σε αναβαθμισμένη έκδοση, πιθανολογείται πως θα δούμε και ένα H2 SX SE, εξοπλισμένο με ηλεκτρονικές αναρτήσεις.




Τέλος, οι Ιάπωνες δημοσιογράφοι κάνουν λόγο για δύο νέα μοντέλα ακόμα. Το ένα είναι το KLX 125, μια dual purpose μοτοσυκλέτα σε enduro στυλ, που θα φέρει τον κινητήρα του Ζ125. Η δεύτερη, είναι η επιστροφή της W800, της κλασικής μοτοσυκλέτας της Kawasaki, που σταμάτησε να παράγεται πριν δύο χρόνια, αλλά η ρετρό μανία της εποχής στρώνει «χαλί» για εμπορική επιτυχία.
Μέχρι τις επίσημες αποκαλύψεις, φυσικά, πρέπει να περιμένουμε λίγες μέρες ακόμα.