Honda CB1000R Dani Pedrosa

Μια μοτοσυκλέτα που θα τιμήσει τον μεγάλο αυτό αθλητή, θα κάνει την εμφάνισή της στην EICMA. Πως σας φαίνεται;

Στο πλαίσιο της μεγάλης μιλανέζικης έκθεσης της EICMA, η Honda θα παρουσιάσει ειδικές εκδόσεις της CB1000 γύρω από τις οποίες, έχει στήσει ήδη διαγωνισμό για τις καλύτερες προτάσεις. Η μοτοσυκλέτα που βλέπετε, αποτελεί δημιουργία μιας μιλανέζικης αντιπροσωπείας της Honda, της Moto Macchion και είναι αφιερωμένη στον ιδιαίτερα αγαπητό αγωνιζόμενο και «συνώνυμο» της Honda, Dani Pedrosa.

H διασκευή της μοτοσυκλέτας είναι τόσο εμφανισιακή, όσο και σε κατασκευαστικό επίπεδο. Πολλά από τα original τμήματα της μοτοσυκλέτας αντικαταστάθηκαν με αντίστοιχα από carbon, όπως τα φτερά, τα πλευρικά καλύμματα του ψυγείου, ο προφυλακτήρας της αλυσίδας, το καπάκι του συμπλέκτη και του φιλτροκουτιού, ενώ σε όλα τα τμήματα αυτά τοποθετήθηκαν διακοσμήσεις τιτανίου κομμένες με Laser.

Μεγάλη μετατροπή στην μοτοσυκλέτα είναι η ολόσωμη εξάτμιση τιτανίου από την SC Project, η οποία εκτός από την αισθητική μεταμόρφωση του μοντέλου, προσθέτει σε ήχο και σε επιδόσεις. Η μοτοσυκλέτα έχει στολιστεί επίσης με πολλά αξεσουάρ από την Rizoma, αναρτήσεις εμπρός και πίσω από την Ohlins, νέα σέλα και κάλυμμα πίσω θέσης, αλλά και ειδική βαφή προς τιμήν του Ισπανού αγωνιζόμενου. Πως σας φαίνεται η μοτοσυκλέτα;