Suzuki: Σε πληρώνει, για να κάνεις την ανάκληση!

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει… Δείτε τι απόφαση πήρε η Suzuki, για ανακλήσεις της σχετικά με παλαιότερα μοντέλα.

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Πριν αρκετό καιρό, μια μεγάλη ανάκληση έγινε γνωστή από την Suzuki, πιο συγκεκριμένα σχετικά με τα μοντέλα GSX-R600 και GSX-R1000. Η εταιρεία είχε ανακοινώσει πως στο πλαίσιο της ανάκλησης, θα ελέγξει και θα επισκευάσει όλες τις αντλίες εμπρός φρένου στα μοντέλα αυτά, παραγωγής 2004-2013, φαίνεται όμως ότι στην Αμερική, δεν… ίδρωσε το αυτί των ιδιοκτητών των μοτοσυκλετών αυτών, παρά το γεγονός ότι έχει να κάνει άμεσα με την ασφάλειά τους.

Για τον λόγο αυτό, η Suzuki Αμερικής αποφάσισε να κάνει κάτι…πρωτότυπο: Όχι απλά θα κάνει τις επισκευές χωρίς χρέωση –όπως σε κάθε ανάκληση- αλλά θα πληρώσει τους αναβάτες που θα προβούν σε αυτές! Το ποσόν θα ανέρχεται στα 100 δολάρια και θα έχει την μορφή πίστωσης σε προπληρωμένη κάρτα, με την οποία θα μπορεί ο αναβάτης να κάνει αγορές.

Σκοπός της Suzuki Αμερικής με την κίνηση αυτή –σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωσή τους- είναι να δώσουν επιπλέον κίνητρο στους αναβάτες που δεν έκαναν την ανάκληση ακόμα, να την κάνουν καθώς φυσικά πρόκειται για μείζον θέμα ασφαλείας. Από την άλλη βέβαια, σχολιάζουμε εμείς, αν χρειάζεται να φτάσεις να δίνεις δώρα και λεφτά, προκειμένου οι αναβάτες να καταλάβουν την σημασία που έχει μια επισκευή σε σύστημα των φρένων, κάτι λέει από μόνο του για την οδηγική πραγματικότητα του κόσμου…