Dainese Air Crono 2: Ελαφρύ και σπορ

Όσο η θερμοκρασία παραμένει καλοκαιρινή, θέλεις ο εξοπλισμός σου να έχει όσο το δυνατόν πιο ελαφριά αίσθηση. Το Air Crono 2 σχεδιάστηκε ακριβώς για αυτό τον σκοπό. Δες πώς τα καταφέρνει.

Κατασκευασμένο από ελαφρύ D-Synth 350 ύφασμα που συνδυάζεται με διάτρητα τμήματα, το Air Crono 2 της Dainese είναι ιδανικό για όσους θέλουν ένα άνετο καλοκαιρινό μπουφάν με σπορ εμφάνιση, υψηλή αποτελεσματικότητα και μικρό όγκο. Εξωτερικά έχει υποστεί ειδική επεξεργασία, ώστε να απωθεί το νερό και να κρατήσει στεγνό τον αναβάτη σε περίπτωση σύντομης μπόρας. Τα αφαιρούμενα προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες φροντίζουν για την ασφάλεια του αναβάτη, ενώ οι πιο απαιτητικοί αναβάτες μπορούν τα τοποθετήσουν προστατευτικό πλάτης, αλλά και προστασία θώρακα δυο κομματιών.

Ο προσεκτικός σχεδιασμός του, του επιτρέπει να εφαρμόζει ιδανικά σε κάθε σωματότυπο και για αυτό ρυθμίζεται στον λαιμό, τη μέση, τα μανίκια και τους καρπούς. Διαθέτει δυο εσωτερικές και δυο εξωτερικές τσέπες που εκτοξεύουν την πρακτικότητα, σύστημα σύνδεσης με παντελόνι και ανακλαστικά σημεία, που βοηθούν τους άλλους οδηγούν να αντιλαμβάνονται έγκαιρα την παρουσία του αναβάτη.

Το Air Crono 2 είναι διαθέσιμο σε τρεις συνδυασμούς χρωμάτων και μπορείτε να το βρείτε μαζί με άλλα κορυφαία προϊόντα με ένα κλικ στο www.dainese.com.