Dainese Laguna Seca 4: Προστασία αλά MotoGP

Δες τώρα γιατί η Laguna Seca 4 είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές δερμάτινες φόρμες της αγοράς και μπορεί να γίνει ο καλύτερος φίλος σου στην πίστα.

Δεν είναι λίγοι οι κορυφαίοι αναβάτες αγώνων μοτοσυκλέτας που εμπιστεύονται τις δερμάτινες φόρμες της Dainese για την προστασία τους, μεταξύ των οποίων οι Valentino Rossi, Andrea Iannone, Pol Espargaro, Jack Miller και πολλοί ακόμα. Οι πίστες αποτελούν το καλύτερο πεδίο εξέλιξης του εξοπλισμού ασφαλείας των αναβατών και οι δερμάτινες φόρμες δεν αποτελούν εξαίρεση. Η Laguna Seca 4 ενσωματώνει όλες τις τελευταίες τεχνολογίες και είναι κατασκευασμένη από κορυφαία υλικά με γνώμονα την απόλυτη προστασία του αναβάτη.



Είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό δέρμα αγελάδας που φέρει διάτρητα τμήματα για να παραμένει δροσερό το σώμα του αναβάτη, ενώ τα σημεία από Microelastic 2.0 παρέχουν ευκαμψία και άνεση. Η προστασία του αναβάτη σε περίπτωση πτώσης είναι στις πρώτες προτεραιότητες της Laguna Seca 4 και για αυτό φροντίζουν τα πιστοποιημένα Level 2 προστατευτικά σε αγκώνες, γόνατα, ώμους και γοφούς. Εξωτερικά της φόρμας υπάρχουν αλουμινένιες πλάκες στους ώμους και πλάκες από τιτάνιο στους αγκώνες.



Είναι εφοδιασμένη με αφαιρούμενες γλίστρες σε αγκώνες και γόνατα, ενώ η αεροδυναμική καμπούρα μπορεί να δεχθεί υδροδοχείο, το οποίο πωλείται ξεχωριστά. Μια τσέπη στο εσωτερικό της μπορεί να δεχθεί τα απαραίτητα μικροαντικείμενα του αναβάτη. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται κιτ καθαρισμού και τσάντα μεταφοράς. Το συνολικό της βάρος είναι 5,1 κιλά. Είναι διαθέσιμη σε 4 χρώματα, ενώ υπάρχει σε διαιρούμενη, αλλά και σε γυναικεία για τις φίλες της μοτοσυκλέτας. Φυσικά, είναι διαθέσιμη και σε έκδοση χωρίς διάτρητα τμήματα για τους χειμερινούς μήνες.



Περισσότερες πληροφορίες και πολλά ακόμα κορυφαία προϊόντα θα βρείτε στο www.dainese.com.