O Pedrosa δίνει τις δικές του εξηγήσεις για την απόδοσή του στους πρόσφατους αγώνες.

Pedrosa: Ανεξήγητη η κακή απόδοση μου

Την δική του εκδοχή για την όχι και τόσο καλή φόρμα του στους τελευταίους αγώνες, δίνει ο Dani Pedrosa. Δείτε τι λέει ακριβώς.

Όπως μας έχει πει και ο ίδιος, ο Dani Pedrosa θα αποσυρθεί, στο τέλος του 2018, από την αγωνιστική δράση των Moto GP. Στους τελευταίους αγώνες μάλιστα, η φόρμα του δεν είναι και στα καλύτερά της, κάτι που ο καθένας εύκολα θα μπορούσε να αποδώσει στο ότι ο Dani…έχει αράξει λίγο και δεν κυνηγά τα αποτελέσματα. Ο ίδιος όμως έχει διαφορετική άποψη.

Ο βετεράνος αναβάτης της Repsol Honda, λέει συγκεκριμένα: «Είναι ανεξήγητο. Νιώθω ότι οδηγάω σωστά και το καλύτερο παράδειγμα είναι το Brno. Υπέφερα στον αγώνα της Αυστρίας αλλά μετά, την Δευτέρα στις δοκιμές, ήμουν 2 δευτερόλεπτα γρηγορότερος. Δεν οφείλεται στην απόσυρσή μου. Θέλω να είμαι ξανά ο καλύτερος εαυτός μου. Αυτά κρατούν ζωντανό το κίνητρό μου»

Όταν  ερωτήθηκε για περισσότερα σχετικά με την απόσυρσή του από τους αγώνες, ο Pedrosa δήλωσε, παραμένοντας κάπως αινιγματικός: «Από τότε που ήμουν παιδί ήθελα σε ότι κάνω, να δίνω το 100% μου. Αν δεν λειτουργώ έτσι, δεν μπορώ να το κάνω. Τα τελευταία χρόνια οι αντιλήψεις μου άλλαξαν και η προσοχή μουν δεν βρίσκεται μόνο στις μοτοσυκλέτες. Από εκείνη την στιγμή, τα πράγματα δεν είναι τα ίδια. To Moto GP απαιτεί το 100% από κάθε αναβάτη».

Τέλος, ο Pedrosa απάντησε και στα σενάρια να γίνει δοκιμαστής, είτε στην Honda είτε στην ΚΤΜ: «Αφήνω λίγο χρόνο να περάσει, διότι η απόσυρσή μου ήδη είναι μια μεγάλη αλλαγή στην προσωπική και αγωνιστική ζωή μου. Θα εξαρτηθεί από την όρεξή μου και το τι θα με κάνει να νιώθω όμορφα, σε αυτό το νέο κεφάλαιο»