Τι προτίθεται να κάνει η Ducati για να μπει στα 300 κυβικά;

Ducati: ετοιμάζει είσοδο στα 300 κυβικά;

Στην πιο ισχυρή κατηγορία των τελευταίων ετών φημολογείται παγκοσμίως, ότι θα εισέλθει και η Ducati! Πότε και πως θα γίνει αυτό; Διαβάστε το εδώ...

Μέσα σε έναν ολοένα και αυξανόμενο ανταγωνισμό στα 300 κυβικά και...εκεί γύρω, πολλές φήμες θέλουν την Ducati να μπαίνει επιτέλους, στο παιχνίδι. Πολλές πληροφορίες λένε ότι η εταιρεία προτίθεται να παρουσιάσει μοτοσυκλέτες στα 300 κυβικά, όπως ακριβώς έχουν κάνει ήδη μεγάλοι ανταγωνιστές της σαν την KTM, την BMW αλλά και όλες τις Ιαπωνικές μάρκες.

Αν αυτό γίνει, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πραγματοποιηθεί, μέσω εξωτερικού συνεργάτη στην Ινδία. Όπως η KTM συνεργάζεται με την Bajaj και η BMW με την TVS, λέγεται ότι η Ducati θα συνεργαστεί με την Hero Motorcycles, η οποία και θα αναλάβει την κατασκευή της μοτοσυκλέτας, που θα έχει σχεδιαστεί από την Ιταλική εταιρεία. Όπως μαθαίνουμε μέχρι τώρα, αν το σενάριο πραγματοποιηθεί, μιλάμε πιθανόν όχι για μία μόνο μοτοσυκλέτα, αλλά μια γκάμα που θα περιλαμβάνει πάνω από ένα μοντέλα, όπως adventure, street ή sport.

Με μία τέτοια κίνηση, η Ducati αναμένεται όχι μόνο να διεισδύσει σε μία πολύ «μοδάτη» κατηγορία μοτοσυκλετών τα τελευταία χρόνια, αλλά να πετύχει μεγάλο όγκο πωλήσεων σε αγορές στις οποίες το χαμηλό κόστος απόκτησης μοτοσυκλέτας είναι η πρώτη και σχεδόν...τελευταία προϋπόθεση για πωλήσεις. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι η Premium ταυτότητα της εταιρείας δημιουργεί και την αντίστοιχη τοποθέτηση της στην αγορά –ένας παράγοντας που ίσως να ενισχύσει το εγχείρημα στα 300 κυβικά, αφού πολλοί νέοι αναβάτες ζουν με τον πόθο να οδηγήσουν μια μοτοσυκλέτα από το Borgo Panigale κάποια στιγμή στην ζωή τους.

Τι θα γίνει λοιπόν; Από ότο είδαμε, όλος ο ειδικός τύπος παγκοσμίως ασχολήθηκε με το θέμα, θα δηλώσουμε λοιπόν ότι...καπνός χωρίς φωτία, δεν υπάρχει. Περιμένουμε και περισσότερα...