Τι επιλογές έχει ο Dani Pedrosa, μετά το τέλος της χρονιάς;

Pedrosa: Φήμες για μετάβαση στην ΚΤΜ!

Τι ρόλο θα έχει ο Dani Pedrosa μετά την απόσυρσή του στο τέλος της χρονιάς; Ποια σενάρια κυκλοφόρησαν γύρω από το όνομά του; Δείτε εδώ…

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, ο Dani Pedrosa ανακοίνωνε την απόσυρσή του από την ενεργό αγωνιστική δράση, με μία συναισθηματικά φορτισμένη συνέντευξη τύπου. Από τότε, αρκετά είναι τα σενάρια για το επόμενο βήμα του Ισπανού αναβάτη, ο οποίος δήλωσε ότι έχει «άλλες προτεραιότητες» και ότι θα ήθελε μια αλλαγή.

Φυσικά, ο ρόλος του Pedrosa στην Honda ήταν ιδιαίτερα σημαντικός, άσχετα αν ο αναβάτης δεν είχε βρεθεί στο προσκήνιο των αποτελεσμάτων τα τελευταία χρόνια. Τα πρώτα σενάρια, λοιπόν, λένε ότι ο Alberto Puig, επικεφαλής της Repsol Honda ομάδας, πρότεινε επίσημα στον Pedrosa να παραμείνει ως δοκιμαστής αναβάτης.

Αυτό είναι μια κίνηση που έχει λογική, καθώς αυτή την στιγμή, μάλλον κανείς δεν γνωρίζει την μοτοσυκλέτα της Honda τόσο καλά, όσο ο Pedrosa. Μάλιστα, η μετακίνησή του στον ρόλο του δοκιμαστή, μπορεί να τον απαλλάξει και από γενναίες δόσεις στρες, μιας και δεν θα τον «κυνηγούν» τα αποτελέσματα.

Ωστόσο, υπάρχει μια πληροφορία ακόμη η οποία λέει, ότι ο Pedrosa έχει πρόταση από την ΚΤΜ, για συνεργασία! Και πάλι όμως, μάλλον αυτό αφορά ρόλο δοκιμαστή, αφού οι θέσεις των εργοστασιακών πιλότων της ομάδας έχουν «κλείσει».

Ο ίδιος ο Pedrosa έχει δηλώσει, ότι χρειάζεται μια περίοδο περισυλλογής και ότι θα λάβει όποια απόφαση, εν καιρώ. Εσείς τι πιστεύετε ότι θα κάνει;