Αυτό είναι το νέο SYM Wolf CR300.

Αυτό είναι το νέο SYM Wolf CR300.

To νέο SYM Wolf CR300 στην Ελλάδα!

Και η SYM στα cafe racer! Στην Ελληνική αγορά θα κάνει το ντεμπούτο του πολύ σύντομα, η νέα νεορετρό μοτοσυκλέτα της εταιρείας, ονόματι Wolf CR300! Δείτε τι μάθαμε και διαβάστε αναλυτικά για το μοντέλο!

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Έρχεται και στην ελληνική αγορά, η SYM Wolf CR300; Το νεορετρό μοντέλο της SYM, που εντυπωσίασε το κοινό στiς παγκόσμιες εκθέσεις, σύντομα θα κυκλοφορέι στους ελληνικούς δρόμους, όπως πρώτοι διαβάζετε στο Moto Τρίτη. Πρόκειται για μια μοτοσυκλέτα που εναρμονίζεται με τις τάσεις της εποχής και αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και στην πράξη!

H νέα μοτοσυκλέτα της SYM αποτελεί ένα μοντέλο σε στυλ νεορετρό Café Racer, με όλες τις λεπτομέρειες του να συμβάλλουν σε αυτή την εικόνα. Προσέξτε τον στρογγυλό προβολέα εμπρός, τον «κοκοβιό» πίσω και το μασκάκι εμπρός, που προσδίδουν την κατάλληλη εμφάνιση. Το Wolf CR300 θα κινείται από έναν μονοκύλινδρο, 4βάλβιδο υγρόψυκτο κινητήρα, με ισχύ 27, 2 ίππους και 2,7 kgm ροπής. O κινητήρας συμμορφώνεται με προδιαγραφές Euro4, ενώ φέρει αντικραδασμικό άξονα για ελαχιστοποίηση των κραδασμών. Το κιβώτιο ταχυτήτων του μοντέλου θα είναι 6 σχέσεων.

Το βαμμένο σε έντονον κόκκινο πλαίσιο είναι τύπου διπλής ραχοκοκαλιάς από ατσάλι, ενώ οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω. Στα φρένα των 288 και 220 χιλιοστών εμπρός και πίσω αντίστοιχα, υπάρχει φυσικά σύστημα ABS, το οποίο παρέχει η Bosch. Το στυλάτο ρεζερβουάρ του CR300 θα έχει χωρητικότητα 14 λίτρων. 



Η τιμή του μοντέλου έχει οριστεί στα 4.195 ευρώ, ενώ περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα για την στιγμή της διαθεσιμότητάς του. Μέχρι τότε, ας το απολαύσουμε σε φωτογραφίες!

  • Thanassis

    Επισης υπαρχει και σε εκδοση ρετρο street που πιθανον να κοστίζει λιγο φθηνοτερα.Χρεισιμοποιουν ακριβως τα ιδια μηχανικά μερη .

      1