KTM 1290 Super Adventure

Σε μια παρτίδα πόκερ μπορεί να ρισκάρεις να κερδίσεις αρκετά ή να καταλήξεις να χάσεις όλα σου τα χρήματα. Τι γίνεται όμως όταν εσύ έχεις το καλύτερο φύλλο;

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Τιμή: 18.490 ευρώ   
+:Κινητήρας, ηλεκτρονικά, τιμή, εξοπλισμός
-: Περισσότερο ασφάλτινο

Ο ανταγωνισμός στην μεγάλη κατηγορία των On-Off είναι σκληρότερος από ποτέ και η μάχη φουντώνει επικίνδυνα. Στο τραπέζι έχουν κάτσει όλα τα βαριά χαρτιά και μόνο οι καλύτεροι παίχτες θα αντέξουν. Το νέο 1290 Super Adventure S δεν παίζει με τράπουλα σημαδεμένη, απλώς ξεκινάει με το καλύτερο φύλλο. 
 Η Αυστριακή εταιρία αποφάσισε να εμπλουτίσει τη γκάμα των Adventure μοντέλων για το 2017. Έτσι στη νέα σειρά των μεγάλων On-Off θα βρούμε πλέον τρεις διαφορετικές εκδόσεις με μοναδικά χαρακτηριστικά η καθεμία. 
Η έκδοση Τ, που παραμένει ίδια με το προηγούμενο μοντέλο και είναι το αμιγώς τουριστικό της οικογένειας, το R που είναι ιδανικό για εκτός δρόμου περιπέτειες και στην περίπτωση μας το S, ένα κλασικό On-Off για βόλτες, καθημερινή μετακίνηση και ταξίδια με συνεπιβάτη και αποσκευές που περιλαμβάνουν αυτοκινητόδρομους, στριφτερές διαδρομές από επαρχιακούς δρόμους και λίγο χώμα. 

  • Nec.

    Οκ το αγόρασα ειναι πολύ καλό απλα έχει τα μείον... δεν κάθεσε μέσα αλλά πάνω στη μοτοσυκλέτα, η άνεση ειναι μικρότερη του GSA 1200 που είχα, σε ωθεί να πηγαίνεις γρήγορα χάρις τον σπορ χαρακτήρα, έχει όμως και σαφώς καλύτερη μουαγιε στα ταξίδια σε σχέση με τις απαράδεκτα κοντές σχέσεις του GSA, εδώ ταξιδεύεις με 6.000 σαλ και 170+ χωρίς θόρυβο και κραδασμούς, η σταθερότητα δε στα πολλά ειναι έτη φωτός καλύτερη του GSA. Για μένα μειονέκτημα η αλυσίδα ...

      42