Mεγάλος διαγωνισμός απο το Moto Τρίτη

Μόνο 2 ημέρες έμειναν.. Δηλώστε συμμετοχή!

Για δύο μέρες ακόμα κάντε like και share στον διαγωνισμό μας και διεκδικήστε 2 βαλίτσες Kappa Κ56 Monokey από τo Moto Τρίτη σε συνεργασία με τη Μπαξεβάνης Moto.

Μόλις δύο ημέρες έμειναν μέχρι να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός που διοργανώνει το Moto Τρίτη σε συνεργασία με τη Μπαξεβάνης Moto, με δώρο από μια κεντρική βαλίτσα Κ56 Monokey της Kappa για δυο μεγάλους τυχερούς. Προλάβετε και δηλώστε σήμερα συμμετοχή, καθώς η τελική προθεσμία είναι την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου!

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, κάντε LIKE στη σελίδα του Moto Τρίτη στο facebook και στη δημοσίευση του διαγωνισμού, κοινοποιήστε τον διαγωνισμό στους φίλους σας (τη συγκεκριμένη ανάρτηση) και τέλος συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ.

Οι 2 τυχεροί θα κερδίσουν από μια βαλίτσα Kappa Κ56 Monokey. Πρόκειται για τα μοντέλα K56N και K56NT που έχουν χωρητικότητα 56 λίτρα, χωρούν άνετα δυο full face κράνη και το μέγιστο βάρος μεταφοράς είναι 10 κιλά. Διαθέτουν ανακλαστικά τμήματα κόκκινου χρώματος για την K56N και φιμέ για την K56NT, ενώ μπορούν να μεταφερθούν εύκολα χάρη στο αναδιπλούμενο χερούλι και το χαμηλό τους βάρος, αφού ζυγίζουν μόλις 5 κιλά.

Η τελική προθεσμία συμμετοχής είναι την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017, ενώ οι νικητές θα ανακοινωθούν την 1 Δεκεμβρίου 2017 στην ιστοσελίδα του MotoΤρίτη, παράλληλα με την ενημέρωσή τους τηλεφωνικά και μέσω e-mail.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Link για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας ΕΔΩ
Link της σελίδας στο Facebook