Το νέο τεύχος Μοto Τρίτη

Η δοκιμή της Aprilia Tuono V4 110

Η δοκιμή της Ducati Monster 797

Η δοκιμή της Honda CMX 500 Rebel

Η δοκιμή της Sym Jet14 125 LC

Νέο τεύχος Μοto Τρίτη

Kυκλοφορεί σήμερα, 26/09, το νέο τεύχος του περιοδικού Μοto Τρίτη, με δοκιμές νέων μοντέλων, αγοραστικά θέματα, τιμές καινούργιων και μεταχειρισμένων μοτοσικλετών και πολλά άλλα, όπως αγώνες και νέα από την Ελλάδα και τον διεθνή χώρο.

Στις σελίδες του νέου τεύχους Μοto Τρίτη, που κυκλοφορεί σήμερα με πλούσια ύλη, διαβάστε: Δοκιμές και παρουσιάσεις νέων μοντέλων, αγοραστικά θέματα, αγώνες και πολλά άλλα, όπως νέα από την Ελλάδα και τον διεθνή χώρο. 

Για άλλη μια φορά έχει… τα πάντα μόνο με 1,95 ευρώ! Μην το χάσεις!

Δείτε την ύλη του νέου τεύχους Moto Τρίτη με μια ματιά:

Δοκιμή: Aprilia Tuono V4 110
 
175 αφηνιασμένοι ίπποι, αναβαθμισμένα ηλεκτρονικά, μεγαλύτερα φρένα και βελτιωμένες αναρτήσεις. Το σκληροπυρηνικό γυμνό με τα RSV4 γονίδια, είναι πιο ολοκληρωμένο από ποτέ
 
Δοκιμή: Ducati Monster 797
 
Το 797 επαναφέρει την αερόψυξη στην γκάμα των τεράτων της Ducati και έχει σχεδιασθεί με γνώμονα τις παραδοσιακές αξίες.  Γεφυρώνει το ένδοξο παρελθόν της εταιρείας με το παρόν, προσβλέποντας στην συνέχεια αυτής της παράδοσης στο μέλλον.
 
Δοκιμή: Sym Jet14 125 LC
 
Το ολοκαίνουργιο scooter της Sym ακούει στο όνομα Jet14. Ο αερόψυκτος κινητήρας και οι compact διαστάσεις, αποτελούν κρίσιμους συμμάχους στην κίνηση της πόλης. Ο μοντέρνος σχεδιασμός και η χαμηλή τιμή αποτελούν δέλεαρ απόκτησης.
 
Δοκιμή: Honda CMX 500 Rebel
 
Νιώσε την ελευθερία και την απλότητα με το στυλ και την αυθεντικότητα του CMX 500 Rebel. Μια μοτοσυκλέτα που συνδυάζει το παλιό με το νέο και ενσωματώνει τις έννοιες custom και cruising.
 
Διακοπές με μοτοσυκλέτα
 
Μέρος 2ο: Honda CRF1000 Africa Twin – Long Term Test
 
Μεγάλη έρευνα: After Sales
 
Τι προσφέρει η κάθε εταιρία που υπερτερεί και που υστερεί έναντι του ανταγωνισμού.
 
Naked χωρίς παραχωρήσεις
 
8 πανέμορφες γυμνές προτάσεις που καλύπτουν όλα τα γούστα και βαλάντια, όταν η τιμή απόκτησης δεν αποτελεί εμπόδιο.
 
  
…και όπως πάντα, νέα από τον διεθνή χώρο και από την Ελλάδα, τιμές καινούργιων και μεταχειρισμένων μοτοσικλετών και όλα τα χρηματοδοτικά και οι προσφορές των εταιρειών.