Marshal Cruiser: Διέρρευσαν τα σχέδια από το νέο κινεζικό custom με φουτουριστικό design

Η κινεζική εταιρεία Guangdong Jianya, γνωστή μέχρι πρότινος για τα brand Hanyang και Xiangshuai, έκανε rebrand και πλέον δραστηριοποιείται με το όνομα Marshal. Στόχος της είναι να ανταγωνιστεί τη Bend

Η κινεζική εταιρεία Guangdong Jianya, γνωστή μέχρι πρότινος για τα brand Hanyang και Xiangshuai, έκανε rebrand και πλέον δραστηριοποιείται με το όνομα Marshal. Στόχος της είναι να ανταγωνιστεί τη Benda στον τίτλο του πιο εκκεντρικού κατασκευαστή cruiser στην Κίνα.

Το νέο σχέδιο ευρεσιτεχνίας που διέρρευσε αποκαλύπτει μια ριζοσπαστική προσέγγιση: ο κινητήρας καλύπτεται εντελώς από πλαστικά πάνελ, σε σημείο που με την πρώτη ματιά να θυμίζει ηλεκτρική μοτοσυκλέτα.

Το νέο σχέδιο ευρεσιτεχνίας που διέρρευσε αποκαλύπτει μια ριζοσπαστική προσέγγιση: ο κινητήρας καλύπτεται εντελώς από πλαστικά πάνελ, σε σημείο που με την πρώτη ματιά να θυμίζει ηλεκτρική μοτοσυκλέτα. Ωστόσο, μια εξάτμιση που ξεπροβάλλει χαμηλά επιβεβαιώνει την ύπαρξη θερμικού κινητήρα, άγνωστης προς το παρόν χωρητικότητας και διάταξης.