Το Yamaha Niken GT στην νέα του απόχρωση Tech Black.

Yamaha Niken: Νέο χρώμα και νέα χρηματοδότηση

Με έναν νέο χρωματικό συνδυασμό αλλά και πρόγραμμα αποπληρωμής συνοδεύει την Niken η Yamaha, ανακοινώνοντας παράλληλα εξοπλιστικά πακέτα για το Tracer 700. Δείτε περισσότερα.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Το 2020 η Yamaha γιορτάζει τα 20 χρόνια της Sport Touring γκάμας της και ανακοινώνει νέα τόσο για τα Niken και Niken GT, όσο και για το ολόφρεσκο Tracer 700. Ας ξεκινήσουμε από το τρίτροχο επιδόσεων της Yamaha, το οποίο για το 2020 αποκτά νέο χρώμα και νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης.

Πιο συγκεκριμένα, η έκδοση Niken GT είναι πλέον διαθέσιμη και στον χρωματικό συνσυασμό «Tech Black», που συνδυάζει μαύρο με έντονο κόκκινο στα σημεία. Τα χρώματα Phantom Blue και Nimbus Grey παραμένουν διαθέσιμα για την Niken GT, ενώ η Niken διατίθεται στην κλασική απόχρωση γραφίτη.

Ακόμη, η Yamaha διευκολύνει την απόκτηση του νέου Niken, ακόμα και με μηδενική προκαταβολή: Κάνοντας την παραγγελία σας τώρα, δεν θα πληρώσετε τίποτα! Για την Niken GT, θα χρειαστεί να καταβάλλετε μια προκαταβολή της τάξης των 999 ευρώ, ενώ και στις δύο περιπτώσεις η αποπληρωμή μπορεί να γίνει σε δόσεις των 149 ευρώ, για ένα διάστημα 24 μηνών.

Τέλος, για το Yamaha Tracer 700, το οποίο δοκιμάζουμε ήδη στην Τενερίφη και σύντομα θα διαβάζετε τις πρώτες οδηγικές μας εντυπώσεις, η Yamaha προσφέρει 4 εξοπλιστικά πακέτα, τα οποία αντίστοιχα φέρουν:
  • Sport pack: Ελαφρύ προστατευτικό αλυσίδας, κάλυμμα ψυγείου, προστατευτικά πλευρών και νέα βάση πινακίδας.
  • Travel Pack: Νέα σέλα, ψηλότερη ζελατίνα, πλαϊνές βαλίτσες
  • Weekend pack: Πλαστικές πλαϊνές βαλίτσες, ψηλή ζελατίνα και προστατευτικό ρεζερβουάρ
  • Urban pack: Κεντρική βαλίτσα 39 λίτρων, προσαρμογέας θύρας ρεύματος USB.