Yamaha: Αποκαλύφθκε το 3CT παραγωγής;

Η κυκλοφορία μερικών σχεδίων που συνδέονται με νέο τρίτροχο scooter από την Yamaha δίνουν νέα πνοή στα σενάρια επέκτασης της τρίτροχης γκάμας της Yamaha. Δείτε περισσότερα.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Στην περσινή EICMA, η Yamaha είχε παρουσιάσει ένα νέο πρωτότυπο με τρεις τροχούς, με την ονομασία 3CT Concept (μπορείτε να δείτε τι γράψαμε τότε κάνοντας κλικ εδώ). Σήμερα, Βρετανοί δημοσιογράφοι αλίευσαν και δημοσίευσαν την εικόνα που βλέπετε.

Το 3D σχέδιο, απεικονίζει ξεκάθαρα το 3CT, ωστόσο με αλλαγές που το συνδέουν με την έκδοση παραγωγής του. Η ζελατίνα είναι μεγαλύτερη και διαφανής, σε σχέση με την απλή κοσμητική προσθήκη που είχαμε δει στο πρωτότυπο όχημα, φυσικά λείπουν οι πλαινές LED ταινίες που χρησιμοποιήθηκαν στην παρουσίαση του μοντέλου, ενώ διαφορετική φαίνεται η σέλα.

Κατά τα άλλα, το μοντέλο της απεικόνισης είναι σε μεγάλο βαθμό όμοιο με το πρωτότυπο, κάτι που φυσικά έχει γίνει σκόπιμα, αφού το πρωτότυπο ήταν ήδη αρκετά «έτοιμο» για παραγωγή. Το μοντέλο θα φέρει τον κινητήρα του XMAX 300, που αποδίδει 28 ίππους, ενώ αναμένεται να ανταγωνιστεί άμεσα, τα αντίστοιχα μοντέλα της Piaggio και της Quadro.

Μπορούμε λοιπόν να περιμένουμε κάποια επίσημη παρουσίαση νέου μοντέλου; Μάλλον ναι! Το πότε, ωστόσο, δεν είναι ακόμη σαφές, ενώ το τελικό όνομα του μοντέλου είναι επίσης κάτι που χρειάζεται επιβεβαίωση. Αυτά όμως θα τα δούμε εν καιρώ.