Yadea Keeness VFD

Yadea Keeness VFD

Yadea VoltGuard VFV

Yadea VoltGuard VFV

Yadea Y1S

Yadea Y1S

Yadea Y1S

Yadea Y1S

  • Yadea Keeness VFD
  • Yadea VoltGuard VFV
  • Yadea Y1S
  • Yadea Y1S

Yadea: Με ηλεκτρική μοτοσυκλέτα και όχι μόνο, στην EICMA 2022

Η Yadea βρίσκεται ήδη στην αγορά μας και, στην EICMA 2022, δεν έχασε την ευκαιρία να μας δείξει τα μελλοντικά της σχέδια, με τις νέες Keyness VFD και VoltGuard VFV.

Yadea Keeness VFD: Η πρώτη ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της μάρκας

Η νέα Yadea Keeness VFD είναι η πρόταση της εταιρείας στις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες, σχεδιασμένη για νέους αναβάτες μοτοσυκλέτας, με entry-level χαρακτηριστικά. Φέρει έναν ηλεκτροκινητήρα 10 kW ή 13,6 ίππων ισχύος, ο οποίος μπορεί να προσφέρει μια τελική ταχύτητα, της τάξης των 100 χλμ/ώρα. Η μπαταρία του μοντέλου έχει χωρητικότητα 32 Ah και λειτουργεί στα 72 Volt, φτάνοντας έτσι τις 2,3 kWh ισχύος. Με την μοτοσυκλέτα συνεργάζεται και η ειδική εφαρμογή της μάρκας, για κινητό τηλέφωνο, μέσω της οποίας ο αναβάτης μπορεί να βλέπει την κατάσταση της μπαταρίας του ανά πάσα στιγμή, ενώ η σχεδίαση της Keeness VFD έχει εμπνευστεί από τον χώρο της αεροπορίας.
 


Yadea VoltGuard VFV

Yadea VoltGuard VFV

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Yadea VoltGuard VFV: Υψηλής απόδοσης ηλεκτρικό scooter

Παράλληλα με την μοτοσυκλέτα Keyness VFD, η Yadea αποκάλυψε επίσης ένα νέο Scooter, με την ονομασία VoltGuard VFV. Το scooter ακολουθεί τις φόρμες των μοντέλων με μεγάλους τροχούς, όσον αφορά στην σχεδίαση και την μορφή, διαθέτοντας παράλληλα και ένα μεγάλο επίπεδο πάτωμα για μεταφορά αντικειμένων. Την αποθήκευση της ηλεκτρικής ενέργειας αναλαμβάνει μια διπλή μπαταρία 72V και 27x2 Ah χωρητικότητας, με δυνατότητα παροχής πολύ υψηλού ρεύματος σε σύγκριση με τον μέσο όρο, χάρη στην τεχνολογία που χρησιμοποιεί. Δεν ανακοινώθηκαν, προς το παρόν, περισσότερα για το VoltGuard VFV.
 

Y1S: Πολυχρηστικό scooter με εναλλάξιμες μπαταρίες

Στα πλαίσια της EICMA, είδαμε από κοντά και το ηλεκτρικό scooter Y1S, που ξεχωρίζει τόσο χάρη στην αντισυμβατική μορφή του, όσο και για την δυνατότητα χρήσης συστήματος διαμοιρασμού μπαταριών. Το μοντέλο παρουσιάστηκε στο κοινό σε δύο εκδοχές διαμόρφωσης, η μία μάλιστα φορτωμένη μέχρι… τα μπούνια, με βαλίτσα στο επίπεδο πάτωμα, σχάρες φόρτωσης και χρήση σακιδίων.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »