Χρειάζεσαι ανταλλακτικά ή αξεσουάρ; Τα e-shops δεν κλείνουν ποτέ!

Μπορεί τα φυσικά καταστήματα με ανταλλακτικά και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη να μη δέχονται πελάτες για λόγους υγείας, όμως τα ηλεκτρονικά τους καταστήματα λειτουργούν κανονικά. Δες πώς θα κάνεις τις αγορές σου.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς με τη μοτοσυκλέτα σου. Μπορείς να κάνεις μόνος σου απλές εργασίες συντήρησης, να τη “φορτώσεις” με αξεσουάρ που θα την κάνουν πιο όμορφη και πιο πρακτική, να αλλάξεις φθαρμένα εξαρτήματα ή να τη βελτιώσεις. Πως όμως θα προμηθευτείς όλα τα ανταλλακτικά και τα αξεσουάρ που χρειάζεσαι τώρα που τα φυσικά καταστήματα είναι κλειστά; Η λύση είναι απλή και εύκολη. Μπορείς να κάνεις κανονικά την παραγγελία σου από το ηλεκτρονικό τους κατάστημα. Τα περισσότερα μαγαζιά με είδη μοτοσυκλέτας και αναβάτη διαθέτουν ηλεκτρονικό κατάστημα και αυτή την εποχή λειτουργούν κανονικά και θα σε εξυπηρετήσουν. Μπορείς να δεις όλη τη γκάμα των προϊόντων τους από την άνεση του σπιτιού σου, να συγκρίνεις και να κάνεις τις αγορές σου. Μάλιστα αυτή την περίοδο θα βρεις προσφορές σε διάφορα είδη, ενώ τα περισσότερα e-shops κάνουν δώρο τα έξοδα μεταφοράς για αγορές από ένα ποσό και πάνω. Η συνεργασία με μεγάλες εταιρείες courier σημαίνει ότι τα προϊόντα που επέλεξες θα φτάσουν άμεσα στην πόρτα σου και μπορείς να είσαι σίγουρος ότι έχει δοθεί η απαραίτητη προσοχή κατά τη μεταφορά, ώστε να είναι σε άριστη κατάσταση. Επίσης, η παράδοση μπορεί να γίνει ανέπαφα για την ασφάλειά σου.

Αν πάλι θες να ανανεώσεις ή να εμπλουτίσεις τον προστατευτικό εξοπλισμό σου και να είσαι πανέτοιμος να βγεις στους δρόμους μόλις λήξει η απαγόρευση κυκλοφορίας, τα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι η λύση. Λόγω του περιορισμένου χώρου συχνά ένα φυσικό κατάστημα δεν μπορεί να εκθέσει όλη την ποικιλία από κράνη, μπουφάν, παντελόνια, γάντια ή υποδήματα που διαθέτει και κρατά στις αποθήκες του πολλά από αυτά. Όμως, στο ηλεκτρονικό του κατάστημα θα βρεις τα πάντα σε κάθε πιθανή παραλλαγή ή χρωματισμό και θα έχεις περισσότερες επιλογές. Στην περίπτωση που το προϊόν που αγόρασες δεν είναι στα μέτρα σου μπορείς, κανονικά να το επιστρέψεις μετά από συνεννόηση με το κατάστημα και να το αλλάξεις.

E-shops που μας ενημέρωσαν πως λειτουργούν και παραδίδουν κανονικά. 

Ανταλλακτικά


Εξοπλισμός αναβάτη και μοτοσυκλέτας
 

Ελαστικά