Κάντε τώρα δική σας την νέα Vespa Elettrica με online παραγγελία

Vespa Elettrica: Ανοίξαν οι προπαραγγελίες

Διαθέσιμη μέσω online παραγγελίας είναι πλέον η Vespa Elettrica -Δείτε πληροφορίες αλλά και την τιμή της.

Με ανακοίνωσή της, η Piaggio ξεκίνησε σήμερα την λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας παραγγελιών, για την Vespa Elettrica. Πρόκειται για την πρώτη ηλεκτροκίνητη εκδοχή της εικονικής Vespa, με μηδενικούς ρύπους, που φιλοδοξεί να αλλάξει το σκηνικό μετακίνησης στην πόλη.

Για τους φίλους της Vespa λοιπόν, η Piaggio ενεργοποίησε τις αντίστοιχες φόρμες και οι αναβάτες, μπορούν μέσω της ιστοσελίδας της Vespa ή της αντίστοιχης για την Vespa Elettrica, να προπαραγγείλουν τα πρώτα κομμάτια του μοντέλου, πριν καν έρθει στις εκθέσεις τον Νοέμβριο του έτους.

Η ηλεκτροκίνητη Vespa θα κοστίζει 6.390 ευρώ και θα φέρει ένα ηλεκτρικό μοτέρ των 5,4 ίππων, ενώ θα χαρίζει στον αναβάτη της μια αυτονομία 100 χιλιομέτρων. Η μπαταρία λιθίου του μοντέλου, φορτίζεται με απλή πρίζα χωρίς ανάγκη ειδικού εξοπλισμού, με την ολοκλήρωση της φόρτισης να γίνεται σε 4 ώρες.

Τον Νοέμβριο, μαζί με την έναρξη της EICMA, η Piaggio δηλώνει πως θα ξεκινήσει και η επίσημη διάθεση της Vespa Elettrica στους Dealer της Ευρώπης, αρχικά, και κατόπιν του υπόλοιπου κόσμου. Πως σας φαίνεται λοιπόν; Θα θέλατε να αποκτήσετε την φουτουριστική εκδοχή, του πλέον κλασικού scooter παγκοσμίως;