Φωτογραφία από τα...κατορθώματα των κακοποιών που έκλεψαν την Panigale V4R στo Hampshire.

Τρύπησαν τοίχο μαγαζιού για να κλέψουν Panigale V4R

Δεν έχουν το Θεό τους οι κλέφτες μοτοσυκλετών στην Αγγλία, οι οποίοι αυτή την φορά δεν δίστασαν να καταστρέψουν τον τοίχο μιας αντιπροσωπείας Ducati για να κλέψουν μια Panigale V4R! Δείτε τι έγινε.

Μια ακόμα Ducati Panigale V4R βρίσκεται σε χέρια κλεφτών, αυτή την φορά στην Μεγάλη Βρετανία και συγκεκριμένα το Winchester, Hampshire. Η αντιπροσωπεία Moto Rapido Ducati έπεσε θύμα χτυπήματος από ιδιαίτερα οργανωμένους εγκληματίες, οι οποίοι δεν δίστασαν να… κατεδαφίσουν τμήμα τοίχου, προκειμένου να κλέψουν την V4R!

Ο Steve Wilf Moore της Moto Rapido κοινοποίησε το συμβάν της κλοπής, μαζί με τις φωτογραφίες από το σημείο του εγκλήματος. Αναφέρει μάλιστα ότι οι κακοποιοί κατάφεραν να μείνουν έξω από την περιοχή κάλυψης των καμερών παρακολούθησης του καταστήματος, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει υλικό από την επίμαχη στιγμή. Κάποιοι φυσικά κατηγόρησαν την αντιπροσωπεία για «δουλειά εκ των έσω», όπως και να έχει όμως μια Panigale V4R βρίσκεται σε παράνομα χέρια αυτή την στιγμή.

Και επειδή ποτέ δεν ξέρεις, τα βρετανικά μέσα κοινοποίησαν στοιχεία που ίσως βοηθήσουν στην εύρεση της μοτοσυκλέτας: Πρόκειται για μια Panigale V4R του 2020, με αριθμό πλαισίου ZDMDA04AALB010998. Αν τυχόν υποπέσει στην αντίληψη σας η μοτοσυκλέτα να πωλείται κάπου, μπορείτε να ειδοποιήσετε και εσείς την αντιπροσωπεία, μήπως τυχόν και λυθεί το εν λόγω έγκλημα.