Έτσι θα είναι η νέα Triumph Trident

Έτσι θα είναι η νέα Triumph Trident

Έτσι θα είναι η νέα Triumph Trident

Έτσι θα είναι η νέα Triumph Trident

Έτσι θα είναι η νέα Triumph Trident

Έτσι θα είναι η νέα Triumph Trident

Triumph Trident: Το ιστορικό μοντέλο επιστρέφει!

Τις πρώτες φωτογραφίες ενός νέου μοντέλου σε μορφή concept, με το ιστορικό όνομα Trident, αποκάλυψε η Triumph. Δείτε περισσότερα.

Πριν από λίγες ώρες, η Triumph αποκάλυψε τα σχέδια της για μια νέα μοτοσυκλέτα στην κατηγορία των μεσαίου κυβισμού naked, που έχει στόχο να πετύχει ακόμα μεγαλύτερη διείσδυση στην αγορά. Το μοντέλο που βλέπετε στις εικόνες, απεικονίζει την νέα Trident, η οποία θα εμφανιστεί ως μοντέλο 2021, τον επόμενο καιρό.
 
Το μοντέλο, που έχει την μορφή ενός εκμαγείου για λόγους απεικόνισης, δείχνει αρκετές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για την αναμενόμενη Trident. Στόχος της Triumph είναι ένα δυναμικό «χτύπημα» στην κατηγορία, με μια προσιτή μοτοσυκλέτα η οποία θα είναι σημαντικά φθηνότερη από την Street Triple S, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν μέσα του εξωτερικού.
 
Ο κινητήρας θα είναι τρικύλινδρος, πιθανότατα στα 660 κ.εκ., ενώ όπως αναφέρει η Triumph, θα είναι μια ολοκαίνουργια μονάδα μέσα-έξω, παρά την κοινή αρχιτεκτονική με τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας. Η μάρκα δηλώνει ότι η νέα μοτοσυκλέτα θα είναι συμβατή με τις προδιαγραφές του διπλώματος A2, ένα ακόμα στοιχείο έλξης νέων αναβατών. Αρα, η ισχύς της μοτοσυκλέτας δεν θα ξεπεράσει τους 47 ίππους.
 
Νέο είναι το πλαίσιο του μοντέλου, το οποίο φαίνεται ότι θα είναι ατσάλινο και σωληνωτού τύπου, όπως διακρίνεται στο εκμαγείο. Παράλληλα, απλούστερες θα είναι οι λύσεις που θα επιλεχθούν και στον τομέα του εξοπλισμού: Το μοντέλο χρησιμοποιεί αξονικές και όχι ακτινικές δαγκάνες φρένων εμπρός, αμορτισέρ χωρίς μοχλικό πίσω και αναμένεται να χρησιμοποιεί επίσης, ένα απλούστερο όργανο (και όχι TFT οθόνη).
 
Εντύπωση προκαλεί το κυκλικό φωτιστικό σώμα στο εμπρός μέρος, το οποίο σαφώς προσφέρει μια ρετρό νότα στο μοντέλο. Όσον αφορά τα ηλεκτρονικά βοηθήματα, δεν υπάρχουν ακόμα αναλυτικές και σαφείς πληροφορίες.
 
Ο διευθυντής προϊόντων της Triumph, Steve Sargent, δήλωσε για το νέο μοντέλο: «Στοχεύει σε ανθρώπους που έχουν μια εμπειρία, αλλά αυτή θα είναι η πρώτη τους, καινούργια μοτοσυκλέτα μεγαλύτερου κυβισμού. Θα είναι πολύ ανταγωνιστικά τιμολογημένο αλλά παραμένουμε στις ρίζες της Triumph, θέλοντας να διατηρήσουμε την premium παρουσία μας στην αγορά». Περισσότερες λεπτομέρειες και επίσημη παρουσίαση του νέου μοντέλου, αναμένονται στις επόμενες εβδομάδες.