Triumph Trident 660: Το μοναδικό τρικύλινδρο στην κατηγορία του

Triumph Trident 660: Το μοναδικό τρικύλινδρο στην κατηγορία του

Τρικύλινδρος κινητήρας, κορυφαία τεχνολογία για τα δεδομένα της κατηγορίας και παιχνιδιάρικη συμπεριφορά για να μπεις στη μεσαία κατηγορία με χαμηλό κόστος.

Σχεδίαση που αποπνέει δυναμισμό και LED φωτιστικά σώματα

Η Triumph μπήκε δυναμικά στην super ανταγωνιστική κατηγορία των street / naked μεσαίου κυβισμού με το Trident 660 που ξεχωρίζει, σε εμφάνιση, τεχνολογία και κινητήρα. Η λιτή σχεδίασή του παντρεύει ιδανικά το κλασσικό με το μοντέρνο, αλλά και με το minimal στην περίπτωση του Trident. Το μάτι σου πέφτει αμέσως στο στρογγυλό LED φανάρι, το κομψό και μυώδες ρεζερβουάρ και την sport ουρά, στοιχεία στα οποία οφείλει την ξεχωριστή εμφάνισή του.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ο μοναδικός τρικύλινδρος κινητήρας της κατηγορίας με 80 ίππους

Το Trident 660 είναι το μοναδικό μεσαίου κυβισμού νεορετρό με τρικύλινδρο κινητήρα. Ως βάση έχει χρησιμοποιηθεί ο κινητήρας του άκρως επιτυχημένου Street Triple, αλλά έχει 67 νέα εξαρτήματα. O κυβισμός ανέρχεται στα 660 κυβικά και η απόδοσή του αγγίζει τους 80 ίππους στις 10.250 σ.α.λ , με το μεγαλύτερο βάρος να έχει δόθεί στη ροπάτη λειτουργία. Έτσι, παρότι η ροπή των 6,5 χλγμ κορυφώνεται στις 6.250 σ.α.λ, το 90% αυτής είναι άμεσα διαθέσιμο σε όλο το φάσμα των στροφών, αποδεικνύοντας περίτρανα τον λόγο που επιλέχτηκε η 3κύλινδρη διάταξη.

Έχει 2 riding modes και traction control - Quickshifter στον προαιρετικό εξοπλισμό

Μπορεί το Trident 660 να είναι η εισαγωγική μοτοσυκλέτα της Triumph στη μεσαία κατηγορία, αλλά είναι εφοδιασμένο με πολλά ηλεκτρονικά καλούδια, καθώς εξοπλίζεται με γκάζι Ride By Wire το οποίο επιτρέπει τη χρήση 2 χαρτών (Road, Rain) που διαφέρουν ως προς την απόκριση του γκαζιού, καθώς και Traction Control με δυνατότητα απενεργοποίησης. To 6τάχυτο κιβώτιο συνεργάζεται με συμπλέκτη ολίσθησης και μπορεί να συνδυαστεί με το προαιρετικό quickshifter.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »