Triumph Tiger 660: Η μοναδική τρικύλινδρη στην κατηγορία της

Triumph Tiger 660: Η μοναδική τρικύλινδρη στην κατηγορία της

Η Tiger Sport 660 της Triumph έρχεται με 81 άλογα, τρικύλινδρο κινητήρα, δυναμική συμπεριφορά και τον πλουσιότερο εξοπλισμό της κατηγορίας του.

Τρικύλινδρος κινητήρας 81 ίππων με σέρβις κάθε 16.000 χλμ.


Η νέα Tiger Sport 660, αποτελεί την πρόταση της Triumph στα μεσαία street adventure/tourers. Η μοτοσυκλέτα έρχεται ως η πρώτη και μόνη, προς το παρόν, τρικύλινδρη της κατηγορίας και ξεχωρίζει με το υψηλό εξοπλιστικό του επίπεδο. Η νέα μοτοσυκλέτα χαρακτηρίζεται και από εντελώς νέο bodywork και τμήματα πλαστικών, με τρεις νέους χρωματισμούς, εξάτμιση χαμηλά στο κέντρο και νέου σχήματος ρεζερβουάρ των 17 λίτρων. Χάρη στον τρικύλινδρο κινητήρα των 660 κ.εκ. που αποδίδει 81 ίππους και 6,52 kgm ροπής, η Tiger Sport 660 είναι, σύμφωνα με την Triumph, το ισχυρότερο μοντέλο της κατηγορίας της. Η Triumph όχι μόνο δεν κρύβει, αλλά προωθεί και το γεγονός ότι η Tiger Sport 660 δηλώνεται ως το μοντέλο με το χαμηλότερο κόστος συντήρησης της κατηγορίας της. Τα διαστήματα μεταξύ των μεγάλων σέρβις φτάνουν στα 16.000 χιλιόμετρα (ή το ένα έτος), ενώ η εγγύηση είναι απεριορίστων χιλιομέτρων, για τα πρώτα 2 χρόνια με επιλογή επέκτασης έως τα 4! Αύξησε την ισχύ του Tiger 660 με φίλτρο αέρα DNA, το πρώτο ελληνικό προϊόν που χρησιμοποιήθηκε σε μαζική παραγωγή μοτοσυκλέτας. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με αναρτήσεις Showa και Nissin φρένα


Στις αναρτήσεις, το μοντέλο κάνει χρήση ενός πιρουνιού 41 χιλιοστών από την Showa στο εμπρός μέρος, με το πίσω αμορτισέρ Showa RSU να ρυθμίζεται στην προφόρτιση ελατηρίου, με υδραυλικό χειριστήριο. Τα εργονομικά χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας εστιάζουν στην ευέλικτη και αθλητική οδήγηση, χωρίς όμως να θυσιάζουν την άνεση αναβάτη και συνεπιβάτη: Η σέλα είναι ενιαία και όχι διπλή, με το ύψος της από το έδαφος να ανέρχεται στα 835 χιλιοστά. Την πέδηση αναλαμβάνει σύστημα της Nissin, με 2 δίσκους 310 χιλιοστών εμπρός, ενώ τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης είναι τα Michelin Pilot Road 5. 

Πλουσιότερος εξοπλισμός από τον ανταγωνισμό


Το μοντέλο εξοπλίζεται με οθόνη TFT στα όργανα, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται και η πλατφόρμα διασύνδεσης με κινητό τηλέφωνο My Triumph. Ακόμα, το μοντέλο εξοπλίζεται με 2 riding modes, Road και Rain (Δρόμος-Βροχή), πλήρη φωτισμό LED και φλας με αυτόματη απενεργοποίηση, ενώ εξοπλίζεται με ABS, Traction Control με δυνατότητα απενεργοποίησης, συμπλέκτη ολίσθησης-υποβοήθησης και σύστημα Immobilizer. Παράλληλα, το ύψος ζελατίνας είναι ρυθμιζόμενο, ενώ η μοτοσυκλέτα ενσωματώνει βάσεις για βαλίτσες. Στον προαιρετικό εξοπλισμό του μοντέλου περιλαμβάνονται μια πλήρης γκάμα βαλιτσών, αλλά και ενός top box με χωρητικότητα για 2 κράνη, θερμαινόμενα γκριπ, θύρα παροχή ρεύματος USB κάτω από την σέλα και σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών. 
  
Η νέα Triumph Tiger Sport 660 κοστίζει 9.490 ευρώ 
 
Τρικύλινδρος κινητήρας με 81 ίππους 
2 χαρτογραφήσεις και traction control που απενεργοποιείται 
Αναρτήσεις Showa και φρένα Nissin 
Τριβάλιστο, θερμαινόμενο γκριπ και σύστημα πίεσης ελαστικών στα εξτρά 
Με τιμή 9.490 ευρώ μπορεί να χτυπήσει στα ίσια τον ανταγωνισμό; 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »