Triumph Speed Triple T3 Performance

Πλήρης μεταμόρφωση του μεγάλου τρικύλινδρου γυμνού της Triumph, από έναν Βρετανό customizer που το πηγαίνει σε άλλο επίπεδο! Δείτε περισσότερα…

Ο Βρετανός μεταποιητής μοτοσυκλετών, Tony Scott, παρουσίασε τις δύο νέες εργασίες του πάνω στο Triumph Speed Triple, ανακοινώνοντας παράλληλα και την διαθεσιμότητά τους στο κοινό. Πρόκειται για δύο νέες μοτοσυκλέτες με τα προσωνύμια Naked και Indianapolis, σε στυλ café racer και flat tracker αντίστοιχα.

Τα μοντέλα έχουν δεχθεί ιδιαίτερα προσεγμένες μετατροπές και προσθήκες. Ξεκινώντας π.χ. από το «Naked»  μοντέλο, ξεχωρίζει η προσθήκη τμηματικού fairing από ανθρακονήματα, αναρτήσεων από τις Ohlins και Maxton εμπρός και πίσω αντίστοιχα αλλά και carbon τροχών της Dymag. Η εξάτμιση, η σέλα και η ουρά, αλλά και το εμπρός στρογγυλό φανάρι είναι νέα, ενώ στο build χρησιμοποιούνται και σωληνάκια φρένων υψηλής πίεσης, της βρετανικής HEL.



Το flat track μοντέλο, που έχει την ονομασία «Indianapolis», φέρει διαφορετικά χρώματα και εμφάνιση. Την θέση του εμπρός κυκλικού φαναριού έχει πάρει ένα Number Plate, ένα φαρδύ τιμόνι έχει αντικαταστήσει τα κλιπ-όν, ενώ το φέρινγκ και η ουρά έχουν διαφορετική σχεδίαση. Οι τροχοί είναι ακτινωτοί, της Kineo, ενώ διαφορετική είναι και η εξάτμιση.



Ο Scott διευκρινίζει ότι οι δύο αυτές μοτοσυκλέτες αποτελούν την «ενδεικτική μορφή» της Τ3 Performance, καθώς ο εκάστοτε πελάτης μπορεί να επέμβει σημαντικά στο build: Μπορεί να επιλέξει από κάτι απλό, όπως τα χρώματα της τελικής μοτοσυκλέτας, μέχρι και να αλλάξει οτιδήποτε θέλει χάριν μοναδικότητας! Φυσικά τα τελικά μοντέλα μόνο φθηνά δεν είναι, καθώς ο Scott χρεώνει τουλάχιστον 9.999 λίρες, για κάθε ένα!