Triumph: Κάνει γκάλοπ για τις ηλεκτρικές μοτό

Τι σχεδιάζει η βρετανική μάρκα για το μέλλον των μοντέλων της; Διαβάστε περισσότερα εδώ…

Είναι γεγονός: Η ηλεκτροκίνηση παίρνει την μορφή… λαίλαπας  καθώς ο αγώνας δρόμου μεταξύ των κατασκευαστών έχει ήδη ξεκινήσει. Με πολλές μεγάλες μάρκες να έχουν ανακοινώσει την εμπλοκή τους, και η Βρετανική Triumph φαίνεται έτοιμη να ασχοληθεί με το θέμα. Υπάρχει ωστόσο μια εμπλοκή και αυτή είναι… οι ίδιοι οι αναβάτες, που ακόμη δεν φαίνονται έτοιμοι –σε παγκόσμιο επίπεδο- να αλλάξουν συνήθειες και προτιμήσεις.

Για τον λόγο αυτό, η Triumph έχει ήδη ξεκινήσει το δικό της γκάλοπ, προκειμένου να σφυγμομετρήσει τους πελάτες της και να αποφασίσει για τα μελλοντικά της σχέδια. Πιο συγκεκριμένα, η βρετανική εταιρεία αποστέλλει ήδη e-mails στους ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών της, κάνοντας τους κάποιες βασικές ερωτήσεις. Αυτές είναι: Αν έχουν οδηγήσει ποτέ ηλεκτρική μοτοσυκλέτα, πως τους φάνηκε η εμπειρία, αν κατέχουν ήδη ηλεκτρική μοτοσυκλέτα, τι θα τους εμπόδιζε από το να προχωρήσουν σε μια τέτοια αγορά, αλλά και αν θα ήθελαν οι ίδιοι, η Triumph να κατασκευάσει ηλεκτρικό μοντέλο.

Φυσικά, πρέπει να διευκρινίσουμε κάτι: Μπορεί η Triumph με αυτή της την πράξη να εκδηλώνει το ενδιαφέρον εμπλοκής με τον χώρο, όμως δεν σημαίνει ακόμη ότι ετοιμάζει ή θα ετοιμάσει και ένα μοντέλο. Μάλιστα, αξίζει να σκεφτούμε ότι μεγάλο μέρος της επιτυχίας της βρετανικής εταιρείας, οφείλεται στα ρετρό μοντέλα της και συνεπώς σε αναβάτες που… δεν θα ήθελαν με τίποτα μια ηλεκτρική μοτοσυκλέτα! Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε, στο μεσοπρόθεσμο μέλλον, τι θα κάνει η βρετανική μάρκα…