Η φωτογραφία-προπομπός του νέου TFC μοντέλου από την Triumph.

Triumph: Έρχεται και Bobber TFC;

Στον ρετρό «πυρετό» φαίνεται να επενδύει και πάλι η Triumph, αφού φήμες την θέλουν να αποκαλύπτει μία special έκδοση του Bobber στην EICMA. Δείτε περισσότερα.

Με την έναρξη των εργασιών για το TFC ή «Triumph Factory Custom» τμήμα της, η Triumph μας σύστησε στην ιδέα της με τις Thruxton TFC και Rocket III TFC. Τώρα φαίνεται ότι μια τρίτη μοτοσυκλέτα θα προστεθεί στην εργοστασιακή custom γκάμα της Triumph και αναμένεται να είναι η Bobber TFC.

Οι φήμες ξεκίνησαν από ένα δημοσίευμα της Triumph Γαλλίας, η οποία ανέβασε την εικόνα που βλέπετε: Ξεκάθαρα διακρίνουμε τα δύο υπάρχοντα TFC μοντέλα, με το τρίτο προς αποκάλυψη στην μέση. Και η σιλουέτα του, θυμίζει αρκετά Bobber η αλήθεια είναι.

Η Γαλλική Triumph μάλιστα προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους για… αυτό που βλέπουν, να κάνουν sign up σε ειδική πλατφόρμα, για να λάβουν περισσότερες πληροφορίες από τους πρώτους, όταν γίνουν διαθέσιμες. Για τι μπορούμε να μιλάμε εδώ, λοιπόν;

Με πολλές φωτογραφίες ενός νέου Triumph Bobber σε δοκιμές να έχουν κατά καιρούς εμφανιστεί, η παρουσίαση μίας Bobber TFC δεν είναι απίθανη. Αξιοποιώντας πλήρως την καλά κρατούσα ρετρο-τρέλα παγκοσμίως, το Bobber TFC θα μπορούσε κάλλιστα να βγει σε περιορισμένα κομμάτια και με αλλαγές τόσο εμφανισιακά, όσο και μηχανικά, ως προπομπός του ανανεωμένου Bobber σειράς. Περιμένουμε περισσότερα, τα οποία θα μάθουμε στην EICMA…