Περισσότερες πληροφορίες για την συνεργασία Triumph και Bajaj είδαν το φως της δημοσιότητας.

Triumph-Bajaj: Νέες μοτοσυκλέτες το 2022

Το τι σχεδιάζουν Triumph και Bajaj μέσα από την συνεργασία τους, αλλά και πότε θα δούμε τους καρπούς της, σχολίασαν άνθρωποι της βρετανικής εταιρείας. Δείτε περισσότερα…

Είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό, ότι Triumph και Bajaj θα συνεργαστούν, με στόχο την δημιουργία νέων μοτοσυκλετών σε περισσότερες κατηγορίες. Πριν λίγες ώρες, βρετανικά μέσα δημοσίευσαν περισσότερα στοιχεία για την κοινοπραξία των δύο εταιρειών και «ξεκαθάρισμα» αρκετών ερωτήσεων που υπήρχαν. 

Συγκεκριμένα, ο Paul Stroud, εμπορικός διευθυντής της Triumph, έλυσε τις απορίες του διεθνούς τύπου. Αρχικά, ξεκαθάρισε ότι οι νέες μοτοσυκλέτες της Triumph-Bajaj θα φέρουν το σήμα της βρετανικής εταιρείας και με αυτό, θα διατεθούν σε όλες τις αγορές στις οποίες θα φτάσουν.

Τα νέα μοντέλα θα είναι κυβισμού από 250-700 κυβικά, γεμίζοντας έτσι την γκάμα της Triumph όσον αφορά κατηγορίες πολύ δυνατές εμπορικά, τα τελευταία χρόνια.  Τα υπάρχοντα μοντέλα της Triumph θα συνεχίσουν ως έχουν και η παραγωγή τους θα παραμείνει εξολοκλήρου στην Αγγλία. Ωστόσο, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο, μοντέλα όπως το Street Triple να λάβουν μικρότερες εκδόσεις τους, μέσα από την συνεργασία με την Bajaj.

Χρονικά, οι πρώτες μοτοσυκλέτες αυτής της συνεργασίας αναμένεται να είναι έτοιμες για τις αγορές το 2021 (ως μοντέλα 2022), ενώ καθόλου απίθανο δεν είναι να δούμε τα πρώτα δείγματα μέσα από concept και πρωτότυπα, στο τέλος του 2020. Αναμένουμε...