Προχωρά κανονικά η συνεργασία Bajaj και Triumph

Triumph-Bajaj: Νέα μοντέλα τον Φεβρουάριο

Οι πρώτοι καρποί της συνεργασίας Triumph και Bajaj θα δουν το φως της δημοσιότητας τον Φεβρουάριο, όπως λένε ξένες πηγές – Δείτε περισσότερα.

Είναι γνωστό ότι από το 2017, η Triumph κατέληξε σε συμφωνία με την Bajaj για την παραγωγή μικρού κυβισμού μοτοσυκλετών, με στόχο την διείσδυση σε αγορές της Ασίας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το εξωτερικό, τα πρώτα μοντέλα που προέρχονται από αυτή τη συνεργασία θα παρουσιαστούν τον Φεβρουάριο, ως μοντέλα 2020.

Οι νέες μοτοσυκλέτες θα απευθύνονται, αρχικά τουλάχιστον, μόνο στις Ασιατικές αγορές και θα αποτελούν ανταγωνιστές μοντέλων όπως τα Royal Enfield Interceptor και Continental GT650 ή τα Harley Davidson Street Rod 500. Θα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της Bajaj και θα φέρουν την brand name της Triumph, αποτελώντας προφανώς premium επιλογές μοτοσυκλέτας για τους Ασιάτες αναβάτες.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η ινδική Bajaj είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως, στην μοτοσυκλέτα, ενώ συνεργάζεται εδώ και χρόνια με την ΚΤΜ. Από την νέα συνεργασία αυτή, οι δύο μάρκες θα κάνουν και ανταλλαγή τεχνολογιών, με την Triumph μάλιστα να αποκτά πληροφορίες για τεχνολογίες και εφαρμογή της ηλεκτροκίνησης. Η Bajaj με την σειρά της αναμένεται να αποκτήσει πληροφορίες για κινητήρες υψηλής απόδοσης.

Αν και η συνεργασία των δύο σημάτων για την ασιατική αγορά προχωρά, παραμένει ερωτηματικό στο αν τα μοντέλα-αποτέλεσμα της, θα έρθουν στην Ευρώπη.