Προς το καλύτερο βαίνουν τα οικονομικά στοιχεία της Triumph.

Triumph: Αύξηση κερδών παρά την αβεβαιότητα

Δεν επηρεάζεται από την υπόθεση Brexit η καλή απόδοση της Triumph στις αγορές, αφού η εταιρεία σημείωσε αύξηση των κερδών της. Δείτε περισσότερα.

Καλά τα νέα για την ιστορική μάρκα της Triumph, ειδικά αν εξετάσει κανείς και τους εξωγενείς παράγοντες που επικρατούν στην Βρετανία. Η εταιρεία του Hinckley κατάφερε να πετύχει αύξηση κερδών και τζίρου για το 2019, και όλα αυτά παρά το κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί ελέω Brexit.

Πιο συγκεκριμένα, οι αναφορές της εταιρείας αναφέρονται σε διάστημα 12 μηνών μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2019 και καταδεικνύουν τζίρο 529,5 εκατομμυρίων λιρών, μια αύξηση 26,8 εκατομμυρίων σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν στα 9,5 εκατομμύρια λίρες, μια αύξηση της τάξης των 500 χιλιάδων λιρών. Μιλάμε δηλαδή για μία αύξηση 5,3% και 5,5% αντίστοιχα.

Το εργοστάσιο δήλωσε ανάλογα για την είδηση: « Η Triumph είναι ενθουσιασμένη για το μέλλον και είναι αφοσιωμένη στο να παράσχει το μακροπρόθεσμο όραμά της μέσα από επενδύσεις στους ανθρώπους της εταιρείας, τα προϊόντα και τα κτίρια, συμπεριλαμβανομένου και ενός συναρπαστικού project για την ανάπτυξη μιας ηλεκτρικής μονάδας ισχύος, σε συνεργασία με την Willams Advanced Engineering».