Track-day.gr: Ραντεβού στα Μέγαρα στις 30/6

Με ένα track day στην πίστα των Μεγάρων πριν τις διακοπές, το Track-day.gr προσκαλεί τους φίλους της αδρεναλίνης να το ευχαριστηθούν. Δείτε πως θα πάρετε μέρος.

Το Track-Day.gr και ο Γιώργος Χάλαρης, με την υποστήριξη της Michelin, διοργανώνουν track day στην πίστα των Μεγάρων, την Κυριακή 30 Ιουνίου, λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές.
Μια μοναδική ευκαιρία για τους φίλους της ταχύτητας και της αδρεναλίνης, να προπονηθούν ελεύθερα σε ασφαλείς συνθήκες πίστας εξασφαλίζοντας έτσι την «απόλυτη οδηγική ευχαρίστηση», όπως είναι και το motto του Track-day.gr.

Η πίστα θα είναι ανοιχτή για την προσέλευση των συμμετεχόντων από τις 8:00 το πρωί, 09.00 ξεκινά το 1ο Group, μέχρι τη δύση του ηλίου. Ενδιάμεσα θα υπάρξει διάλειμμα με γεύμα για όλους τους συμμετέχοντες. Επίσης, θα υπάρχουν μπανάνες και χυμοί για όλους τους αναβάτες καθώς και άφθονα νεράκια.

Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε 4 γκρουπ ανάλογα με το επίπεδο της οδήγησης τους (αρχάριοι – ενδιάμεσοι – προχωρημένοι – γρήγοροι). 

Η τιμή συμμετοχής στο ολοήμερο Power-Day θα είναι 65 ευρώ.
Όπως σε όλες τις διοργανώσεις του Track-day.gr για την ασφάλεια των συμμετεχόντων, θα υπάρχει στην πίστα ασθενοφόρο με γιατρό, και πλοηγοί για την ομαλή ροή των γκρουπ.

Δηλώστε συμμετοχή για το track day κάνοντας ένα κλικ εδώ και… καλή διασκέδαση!