Ο Henry Crew σε φωτογραφία από τα ταξίδια του, με την εν λόγω Ducati Scrambler Desert Sled.

Του έκλεψαν την μοτοσυκλέτα που έκανε τον γύρο του κόσμου!

Ατυχος στάθηκε ο Henry Crew, που έχει το ρεκόρ Γκίνες ως ο νεαρότερος αναβάτης που έκανε μόνος το γύρο του κόσμου. Δείτε τι έγινε.

Πριν περίπου 18 μήνες, σας γράφαμε για τον Βρετανό Henry Crew και το εγχείρημά του να γυρίσει μόνος του τον κόσμο, στην σέλα μιας Ducati Desert Sled. Πράγματι, ο νεαρός Crew τα κατάφερε και στέφθηκε επίσημα, ως ο νεαρότερος αναβάτης στην ιστορία που έκανε τον γύρο του κόσμου με μοτοσυκλέτα, χωρίς υποστήριξη, στα 22 του χρόνια.

Με την Desert Sled αυτή, ο Crew έκανε πάνω από 60.000 μίλια σε όλο τον κόσμο και συγκέντρωσε χρήματα για το ίδρυμα Movember, που υποστηρίζει την ανδρική ψυχική υγεία και την μάχη κατά του καρκίνου του προστάτη. Ωστόσο, επιτήδειοι φαίνεται ότι έβαλαν στο μάτι την μοτοσυκλέτα του Crew, την ίδια την Desert Sled με την οποία γύρισε τον κόσμο και του την έκλεψαν το βράδυ της Δευτέρας…

Ο ίδιος ο Crew έκανε την ανακοίνωση στο Facebook, ζητώντας και την βοήθεια οποιουδήποτε δει κάτι ή μάθει κάτι σχετικά με το συμβάν ή με το που μπορεί να βρίσκεται η μοτοσυκλέτα του.

Φυσικά όλοι γνωρίζουμε την σοβαρότητα του προβλήματος κλοπών μοτοσυκλέτας στην Αγγλία, που έχει ξεφύγει από κάθε όριο εδώ και καιρό. Ήδη στην χώρα έχουν αναλάβει δράση εθελοντές που ανευρίσκουν και επιστρέφουν τις μοτοσυκλέτες στους ιδιοκτήτες τους, ενώ και η αστυνομία υποτίθεται ότι κάνει ότι μπορεί για τις υποθέσεις αυτές. Ευχόμαστε πραγματικά στον Crew, να βρει την μοτοσυκλέτα του η οποία βέβαια, έχει και ανεκτίμητη συναισθηματική αξία.