Toofast: Βρείτε τα πάντα για τον αναβάτη και την μοτοσικλέτα

Ό,τι και να ψάχνετε για εσάς και την μοτοσυκλέτα σας, θα τα βρείτε στο πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα toofast, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε ασυναγώνιστες τιμές.

Το Toofast ιδρύθηκε και ξεκίνησε τις δραστηριότητές του το 1993 και έκτοτε έχει ως στόχο να καλύψει τις ανάγκες των πελατών, βελτιώνοντας παράλληλα την ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών. Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι να προσφέρει στον καταναλωτή την καλύτερη ποιότητα στη σωστή τιμή. 
 
Προσφέρει μεγάλη ποικιλία από επιλεγμένα και επώνυμα αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και είδη ένδυσης αναβάτη των κορυφαίων εταιρειών στις καλύτερες τιμές. Ό,τι και να ψάχνετε για εσάς και την μοτοσυκλέτα  σας, θα τα βρείτε στο πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα toofast, το οποίο μπορεί να καλύψει άμεσα κάθε σας ανάγκη χάρη στην υψηλή διαθεσιμότητα ετοιμοπαράδοτων προϊόντων.

Η μεγάλη ποικιλία σε κράνη, μπουφάν, παντελόνια, γάντια, υποδήματα, τσάντες, αδιάβροχα και άλλα προϊόντα επιτυγχάνεται χάρη στις συνεχείς παραλαβές. Οι τιμές είναι πάντα ανταγωνιστικές, ενώ μπορείτε να επωφεληθείτε και από προσφορές  σε επιλεγμένα είδη. Αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνιση, τις επιδόσεις και την πρακτικότητα, το έμπειρο προσωπικό είναι έτοιμο να προτείνει τις ιδανικές λύσεις για τη μοτοσυκλέτας σας. Η λίστα των διαθέσιμων αξεσουάρ είναι ατελείωτη. Ενδεικτικά αναφέρουμε: βαλίτσες, χάρες, ζελατίνες, προστατευτικά κινητήρα, καθρέπτες, κλειδαριές ασφαλείας λιπαντικά, ανταλλακτικά, καθαριστικά, βάσεις GPS, και γενικά οτιδήποτε χρειαστεί η μοτοσυκλέτα σας.

Στο πλήρως ενημερωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας, www.toofast.gr, μπορείτε να περιηγηθείτε μέσα από ένα εύκολο και κατανοητό μενού, ώστε να κάνετε της αγορές σας γρήγορα και με ασφάλεια. Όλα τα προϊόντα βρίσκονται μπροστά σας, προκειμένου να συγκρίνετε και να κάνετε εύκολα την επιλογή σας. Εσείς καθορίζετε τον τρόπο πληρωμής, αφού μπορείτε να επιλέξετε εξόφληση μέσω πιστωτικής και χρεωστικής κάρτας, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με αντικαταβολή κατά την παράδοση. Υπάρχει επίσης δυνατότητα παρακολούθησης του πακέτου σας ανά πάσα στιγμή, ενώ το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα λύσει κάθε σας απορία.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Λ. Βουλιαγμένης 583, Αργυρούπολη
Τηλ.: 210-9969793
www.toofast.gr
Facebook Page
 
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 16:00