Η μπαταρία βρίσκεται κάτω από τη σέλα και μπορεί να αφαιρεθεί.

Βάρος 43 κιλά

Διπλώνει σε τρία μέρη.

Συνδέται με κινητό

Το scooter που διπλώνει

Μια Γερμανική εταιρεία παρουσίασε σε έκθεση τεχνολογίας στο Las Vegas ένα ηλεκτρικό scooter που διπλώνει σε τρία μέρη και μεταφέρεται σαν βαλίτσα.

Η έκθεση τεχνολογίας και συνδεσιμότητας του Las Vegas συγκεντρώνει πλήθος εκθετών που παρουσιάζουν καινοτόμα προϊόντα.  Η UJet ενώνει τον κόσμο των μοτοσυκλετών και της αστικής μετακίνησης με την υψηλή τεχνολογία και παρουσιάζει το ομώνυμο scooter. Η εταιρεία, που έχει έδρα στο Λουξεμβούργο της Γερμανίας, κατασκεύασε ένα scooter απόδοσης 5,3 ίππων και 9.1 κιλών ροπής που διπλώνει σε τρία μέρη κατά το διαμήκη άξονα. Έτσι, μπορεί να μεταφερθεί εύκολα και να το πάρετε μαζί σας στο σπίτι ή το γραφείο.

Το συνολικό του βάρος είναι μόλις 43 κιλά και έχει αυτονομία 150 χιλιόμετρα. Ο μικρών διαστάσεων ηλεκτροκινητήρας βρίσκεται στον πίσω τροχό. Η μπαταρία βρίσκεται κάτω από τη σέλα και μπορεί να αφαιρεθεί, ενώ διαθέτει ροδάκια και χερούλι για να μπορεί να μεταφερθεί εύκολα και να φορτίσει. Για να ξεκινήσει δεν χρειάζεται κλειδί, αλλά πρέπει να συνδεθεί με το κινητό του αναβάτη μέσω εφαρμογής. Επίσης διαθέτει κάμερα εμπρός και συναγερμό.