To μεγαλύτερο stock σε HJC στην Ελλάδα

Όλη η διαθέσιμη γκάμα σε κράνη της HJC για το 2021 είναι άμεσα διαθέσιμη από την Bikers World. Δείτε την εδώ.

Από το 1971, η HJC ασχολείται αποκλειστικά με την εξέλιξη και κατασκευή κρανών για μοτοσυκλετιστές που δεν κάνουν συμβιβασμούς. Ο συνδυασμός της πολύχρονης εμπειρίας, της τεχνογνωσίας, των πρωτοποριακών ιδεών και της λογικής τιμολόγησης, έχουν συμβάλει συμβάλει στην παγκόσμια επιτυχία της HJC. Τα κράνη της περνούν από αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους και δοκιμάζονται σε άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια, αλλά και σε πραγματικές συνθήκες, ώστε να διασφαλίζεται πλήρως η αποτελεσματικότητά τους.

Η HJC είναι μια από τις ελάχιστες εταιρείες που διαθέτει δική της αεροδυναμική σήραγγα, στην οποία εξετάζει και βελτιώνει την αεροδυναμική, τον θόρυβο και τον εξαερισμό των κρανών της έχοντας έτσι πλεονέκτημα απέναντι στους ανταγωνιστές της. Αυτή τη στιγμή η εταιρεία διαθέτει δυο υπερσύγχρονα εργοστάσια τα οποία παράγουν από high end μέχρι entry-level κράνη που ικανοποιούν τις ανάγκες των μοτοσυκλετιστών σε όλο τον κόσμο.

Δείτε εδώ όλη την διαθέσιμη γκάμα της HJC για το 2021 (με τιμές)

Από το 2016 η HJC έχει συνδέσει το όνομά της με την κορυφαία μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού μοτοσυκλετών, τα MotoGP, έχοντας δώσει το όνομά της σε πολλά Grand Prix, ως μεγάλος χορηγός. Η εμπλοκή της όμως με τους αγώνες δεν σταματά εκεί καθώς μεγάλα ονόματα του MotoGP, όπως Cal Crutchlow, Andrea Iannone, αλλά και ανερχόμενοι αναβάτες σε Moto2 και Moto3 έχουν επιλέξει τα κράνη της.

Η γκάμα της περιλαμβάνει full face, ανοιγόμενα, modular, jet και off road κράνη που καλύπτουν κάθε χρήση, ακόμα και αγωνιστική. Όλη η γκάμα για το 2021 είναι άμεσα διαθέσιμη από το Bikers World μαζί με πολλά ακόμα αξεσουάρ μοτοσυκλέτας, είδη ένδυσης αναβάτη και ανταλλακτικά. Κάνε τις αγορές σου εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας με ένα κλικ στο www.bikers-world.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Αλ. Παναγούλη 47, Νέα Ιωνία

Πειραιώς 86, Αθήνα

Τηλ.: 210 2772422 - 210 3424454

www.bikers-world.gr