Το VMAX… αλλιώς

Η Jakusa Designs φέρνει στο σήμερα την εμφάνιση του Yamaha VMAX κάνοντάς το πιο ελκυστικό από ποτέ. Δείτε πώς τα κατάφερε.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Η Yamaha προκάλεσε έκπληξη το 2009 όταν παρουσίασε το VMAX, το επιβλητικό cruiser με τον V4 κινητήρα των 1.679 κυβικών. Όμως παρά της βελτιώσεις που δέχτηκε με το πέρασμα του χρόνου (π.χ ride by wire),  η εμφάνισή της παρέμενε ίδια και απέναντι στους ανταγωνιστές της ( όπως: Ducati Diavel, Triumph Rocket 3) φαίνεται κάπως «γερασμένη». Η Jakusa Designs με έδρα την Ουγγαρία, αποφάσισε να παίξει με την εμφάνιση του VMAX και να του δώσει μοντέρνο αέρα.



Για να το πετύχει χρησιμοποίησε εξαρτήματα από το MT-10, το street fighter της Yamaha. Η μάσκα με τον διπλό προβολέα κλέβει την παράσταση, ενώ το πτερύγιο στο ρεζερβουάρ αγριεύει ακόμα περισσότερο την εμφάνιση. Οι αλλαγές συνεχίζονται και στο πίσω μέρος όπου τοποθετήθηκε μια μινιμαλιστική σπορ ουρά που θυμίζει superbike, ενώ αντίστοιχης φιλοσοφίας είναι και η καρίνα κάτω από τον θηριώδη κινητήρα.

Οι τροχοί απέκτησαν καλύμματα, ενώ άλλαξε και η θέση οδήγησης, αφού τοποθετήθηκαν κλιπ ον, διαφορετικά μαρσπιέ και πιο ψηλά τοποθετημένη σέλα. Δεν θα μπορούσε να υπάρχει πιο ταιριαστό χρώμα από το μαύρο, σε ματ και γυαλιστερό, στοιχείο που συμπληρώνει ιδανικά την εμφάνιση και φέρνει τη μοτοσυκλέτα στο σήμερα.