To Transalp επιστρέφει πριν το 2023?

To Transalp επιστρέφει πριν το 2023?

Όπως όλα δείχνουν, η Honda έχει στα σκαριά ένα νέο δικύλινδρο κινητήρα της μεσαίας κατηγορίας, τον οποίο σκοπεύει να χρησιμοποιήσει στο αναμενόμενο Hornet. Πριν όμως κάνει την πρώτη του εμφάνιση το αναμενόμενο γνωστό naked, ίσως πρώτα γνωρίσουμε ένα άλλο μοντέλο με «βαριά φανέλα», το νέο Honda Transalp 750.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Τι λένε οι φήμες για το διάσημο μοντέλο

Τα νέα έχουν γίνει γνωστά εδώ και αρκετό καιρό και η νέα Honda Transalp 750 αναμένεται να παρουσιαστεί σύντομα. Ήδη από το 2019 έχουν «οργιάσει» οι φήμες για ένα νέο adventure μοντέλο από το ιαπωνικό εργοστάσιο, το οποίο θα χαρακτηρίζεται από έναν πιο ήπιο ταξιδιωτικό enduro χαρακτήρα σε σχέση με τα μεγάλα «αδέρφια» του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το μοντέλο που «λείπει» από τη γκάμα της Honda

Το κοινό της Honda περιμένει εν αγωνιωδώς την έλευση του νέου Transalp, ένα μοντέλο που λείπει από τη γκάμα της εταιρείας και θα μπορούσε να παίξει καθοριστικό ρόλο στη δημοφιλής μεσαία κατηγορία adventure,. Βέβαια, ο ανταγωνισμός είναι ισχυρός και τα μέτωπα πολλά και ανοιχτά. Οι Ιάπωνες όμως φαίνονται αρκετά αισιόδοξοι και δείχνουν πως «δε μασάνε», καταθέτοντας τα πρώτα σχέδια ευρεσιτεχνίας της νέας μοτοσυκλέτας στις ΗΠΑ, αναλαμβάνοντας ξανά τα δικαιώματα του ονόματος Transalp για την αμερικανική αγορά.

Θα εφοδιάζεται με τον υποκυβισμένο δικύλινδρο εν σειρά του Africa

Για το νέο Transalp 750, η Honda πιθανόν να απαρνηθεί την παλιά φιλοσοφία του V2 κινητήρα, για χάρη ενός απλούστερου και πιο φιλικού στις νέες προδιαγραφές δικύλινδρου εν σειρά. Όπως λένε οι πληροφορίες, στην αρχή υπήρχαν βλέψεις για τον 755 κ.εκ. κινητήρα του NC 750 X, αλλά δεν κρίθηκε κατάλληλος για χρήση εκτός δρόμου. Έτσι, οι μηχανικοί της Honda κατέληξαν στην ιδέα του δικύλινδρου του Africa Twin, αλλά με λιγότερα κυβικά και απόδοση στους 75-80 ίππους για να υπάρχει μία αισθητή διαφορά με το μεγαλύτερο μοντέλο. Το παρόν θα δώσει και εδώ προαιρετικά το αυτόματο κιβώτιο τεχνολογίας DCT.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »