H Vespa του Elliot Kastner που θα τεθεί σύντομα σε δημοπρασία.

Tι το ιδιαίτερο έχει αυτή η λευκή Vespa;

Εκ πρώτης όψης φαίνεται για ένα παραμελημένο, παλιό μοντέλο Vespa, όμως η συγκεκριμένη 125 i.s. έχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία πίσω της. Και πρόκειται να βγει σε δημοπρασία!

Θα αγοράζατε εσείς αυτή την Vespa που βλέπετε εδώ; Το συγκεκριμένο, λευκό scooter με τα μόλις 516 χιλιόμετρα στο κοντέρ του, έχει περάσει από τα χέρια διασημοτήτων και θα αποτελέσει ένα μάλλον ιδιαίτερο αντικείμενο δημοπρασίας, στις 2 Νοεμβρίου…

Η Vespa των 125 κυβικών που βλέπετε εδώ, ανήκε στον παραγωγό ταινιών Elliott Kastner, o οποίος έχει υπογράψει στην παραγωγή αρκετών ταινιών του Hollywood όπως το «όπου πετούν οι αετοί» και άλλες. Η Vespa είχε αποκτηθεί από τον Kastner στην Ιταλία, κατά την διάρκεια μιας παραγωγής ταινίας και –σημειωτέον- ο παραγωγός την εισήγαγε χωρίς να την ταξινομήσει, στην Αγγλία -το μοντέλο φέρει ακόμα τις πινακίδες «Ρώμης».

Την Vespa αυτή έχει οδηγήσει σε αρκετές περιπτώσεις ο πασίγνωστος ηθοποιός Marlon Brando, ο  οποίος είχε μείνει για κάποιες μέρες μαζί με τον Kastner στην Αγγλία. Λέγεται μάλιστα ότι τα 516 χιλιόμετρα που το κοντέρ αναγράφει έγιναν όλα από τον Brando, ο οποίος οδηγούσε παράνομα την Vespa που ποτέ δεν ταξινομήθηκε!

Για όποιον λοιπόν θέλει να αποκτήσει ένα δίκυκλο το οποίο οδήγησε ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς της ιστορίας… να η ευκαιρία! Η Vespa θα πωληθεί ως έχει, σε μια μάλλον μέτρια κατάσταση και αναμένεται να «πιάσει» το πολύ 3.000 λίρες Αγγλίας.