Test γάντια AGVpro Stormex: Αδιάβροχα και ανθεκτικά

Η AGVPro, μας παρουσιάζει μια ακόμη πρόταση στην πλούσια γκάμα της για τον εξοπλισμό κάθε αναβάτη, με τα νέα χειμερινά γάντια AGVpro Stormex. Η άνεση και η προστασία που προσφέρεται σε συνδυασμό με την ελκυστικά χαμηλή τιμή του, αποτελούν μία «value for money» επιλογή.

Ποιότητα - Ανεση - Αδιαβροχοποίηση

Τα νέα γάντια είναι ιδανικά για τους χειμερινούς μήνες, για να σας προστατεύουν από το κρύο και τη βροχή, αφού διαθέτουν μεμβράνη DRY-TEX, η οποία τα κάνει 100% ανθεκτικά στο νερό αλλά ταυτόχρονα αφήνει και το δέρμα να αναπνέει. Επιπλέον, η επιφάνεια στο εξωτερικό τους  είναι υδροαπωθητική με αποτέλεσμα οι σταγόνες της βροχής ή το χιόνι να μην μένουν πάνω τους. Η επένδυσή τους είναι κατασκευασμένη από ένα θερμικό υλικό τελευταίας τεχνολογίας από την , με το όνομα Thinsulate. Αυτή η τεχνολογία κάνει το εσωτερικό του γαντιού αρκετά ζεστό, ενώ ταυτόχρονα το συνθετικό ύφασμα παραμένει ελαφρύ και λεπτό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Παρά τις παραπάνω τεχνολογίες, τα Stormex έχουν χαμηλό βάρος, ενώ το ύφασμα κατασκευής είναι μαλακό και ελαστικό, γεγονός που τα κάνει ευκολοφόρετα και άνετα στη χρήση. Το εσωτερικό της παλάμης είναι ενισχυμένο με μαλακό και ανθεκτικό δέρμα, που προσφέρει την βέλτιστη πρόσφυση στο κράτημα των grip. Στις άκρες των δακτύλων, πιο συγκεκριμένα στους δείκτες, υπάρχει ειδικό υλικό που επιτρέπει τη χρήση οθονών αφής, κάτι το οποίο δεν διαθέτουν ακριβότερα γάντια. Χρήσιμο χαρακτηριστικό, αν σκεφτεί κανείς πως δεν χρειάζεται να τα βγάλεις για να χρησιμοποιήσεις το smartphone σου ή το GPS.
 

Προστασία - Πρακτικότητα

Σε ότι αφορά την ασφάλεια, υπάρχουν προστατευτικές ενισχύσεις από σκληρό υλικό στο πάνω μέρος, ενώ ανακλαστικές λεπτομέρειες της γνωστής 3Μ συμβάλλουν στην καλύτερη ορατότητα του αναβάτη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το μήκος του γαντιού καλύπτει τον καρπό, αποτρέποντας τον παγωμένο αέρα να εισχωρήσει στα χέρια ή μέσα από τα μανίκια σας. Για το κλείσιμό τους, αναλαμβάνει ένα ρυθμιζόμενο σύστημα VELCRO, που κάνει το γάντι να εφαρμόζει στο χέρι και να παραμένει σταθερό κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Το προϊόν της AGVpro πληροί όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ διαθέτει και εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας.
 

Η άποψή μας

Η AGVpro έχει καταφέρει να εδραιωθεί στον χώρο του εξοπλισμού του μοτοσυκλετιστή, γνωρίζοντας τις ανάγκες του καθημερινού αναβάτη, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας σε  εξαιρετικά χαμηλή και ανταγωνιστική τιμή. Τα νέα της γάντια Stormex, γίνονται ένα «εργαλείο» για την καθημερινή χρήση μέσα σε αστικό περιβάλλον, ενώ δεν θα απογοητεύσουν και σε πιο touring καταστάσεις. Χωρίς να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη, αγοράζεις ένα «όπλο» για να αντιμετωπίσεις το κρύο και την βροχή του χειμώνα και ταυτόχρονα αυξάνεις την ενεργητική σου ασφάλεια.


Τιμή: 29 ευρώ

TOOFAST
Λ. Βουλιαγμένης 583, 16452, Αργυρούπολη

Ρωτήστε περισσότερα