ο μέγιστο επιτρεπόμενο φορτίο σύμφωνα με τη SHAD είναι τα 10 κιλά.

Περιμετρικά υπάρχει λάστιχο στεγανοποίησης.

Το καπάκι μένει ανοικτό χάρη σε δυο ελαστικούς ιμάντες.

Τα “αυτιά” στο εσωτερικό από όπου μεταβάλλεται ο όγκος της βαλίτσας.

Τα “αυτιά” στο εσωτερικό από όπου μεταβάλλεται ο όγκος της βαλίτσας.

Για την ασφαλή συγκράτηση των αντικειμένων υπάρχουν ιμάντες στο εσωτερικό.

Το σύστημα κλειδώματος Smart Lock System επιτρέπει στο καπάκι να μείνει ανοικτό χωρίς να μπορεί να αφαιρεθεί η βαλίτσα.

Στη συσκευασία περιλαμβάνεται η βάση στήριξης και όλα τα απαραίτητα για την τοποθέτησή της.

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται δυο κλειδιά.

Όμορφο το carbon look καπάκι.

Είναι κατασκευασμένη από σκληρό πλαστικό σε οβάλ σχήμα.

Test βαλίτσα: SHAD SH58X

Με καινοτόμο σύστημα που της επιτρέπει να μεταβάλει τη χωρητικότητά της, η κεντρική βαλίτσα SH58X της SHAD, προσαρμόζεται στις ανάγκες σου και σου λύνει τα χέρια.

Τιμή: 269 ευρώ

Η ιστορία της Ισπανικής SHAD ξεκινάει το 1973 όταν κατασκεύαζε σέλες και εργοστασιακές βαλίτσες για σημαντικούς κατασκευαστές μοτοσυκλετών. Μια από τις πιο σημαντικές διακρίσεις που έχει λάβει όλα αυτά τα χρόνια είναι το βραβείο German Desing Award που απέσπασαν μεταξύ άλλων οι πλαϊνές βαλίτσες SH36, οι οποίες είναι οι πιο βραβευμένες βαλίτσες της αγοράς. Όλη η τεχνογνωσία και η εμπειρία που έχει αποκτήσει η SHAD οδήγησε σήμερα στις πρωτοποριακές βαλίτσες μεταβλητού όγκου SH59X και SH58X. Εμείς παραλάβαμε την κεντρική βαλίτσα SH58X από την τη Motoway Γ. Καμπράνης ΑΕ, η οποία εισάγει και διανέμει στην Ελλάδα τα προϊόντα της SHAD.

Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής

Πρόκειται για μια βαλίτσα σχεδιασμένη και κατασκευασμένη στη Βαρκελώνη από σκληρό πλαστικό σε οβάλ σχήμα με την σχεδίαση του σκελετού να στοχεύει στην ακαμψία και την υψηλή αντοχή κρατώντας ταυτόχρονα το βάρος χαμηλά. Το χρώμα της είναι μαύρο ματ με carbon look καπάκι, (που ταιριάζει με τις πλαϊνές SH36), ενώ προαιρετικά μπορεί να εφοδιαστεί με καπάκι άλλου χρώματος (γκρι τιτανίου, λευκό, μαύρο μεταλλικό). Ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στον αεροδυναμικό σχεδιασμό και αυτό είναι κάτι που διαπιστώσαμε και οι εμείς κινούμενοι στον αυτοκινητόδρομο, ανεξάρτητα από την επιλεγμένη ρύθμιση χωρητικότητας. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται η βάση στήριξης και όλα τα απαραίτητα λαμάκια και βίδες προκειμένου να στερεωθεί στη σχάρα της μοτοσυκλέτας, με την τοποθέτηση να είναι ζήτημα λίγων λεπτών. Η SH58X είναι μια στιβαρή κατασκευή υψηλής ποιότητας που ασφαλίζει γερά πάνω στη βάση της και δεν κοπάναγε όταν περνούσαμε πάνω από κακοτεχνίες του δρόμου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό καθώς η απουσία τζόγων σημαίνει λιγότερη φθορά στη βάση και στο σύστημα στήριξης της βαλίτσας. Η SH58X είναι πλήρως αδιάβροχη χάρη στο λάστιχο στεγανοποίησης που υπάρχει περιμετρικά στο σημείο κλεισίματος.

Πρακτικότητα

Ο μεταβλητός όγκος είναι αναμφίβολα το δυνατό χαρτί της SH58X. Αυτός ρυθμίζεται από δυο “αυτιά” στο εσωτερικό της βαλίτσας, τα οποία επιτρέπουν στο πίσω μέρος της να σηκώνεται ή να χαμηλώνει και έτσι μεταβάλλεται ο συνολικός όγκος της. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι τρεις: 46, 52 και 58 λίτρα με την τελευταία να χωρά εύκολα δυο full face κράνη. Για την ασφαλή συγκράτηση των αντικειμένων υπάρχουν ελαστικοί ιμάντες που σχηματίζουν ένα “Υ”. Το σύστημα κλειδώματος Smart Lock System επιτρέπει στο καπάκι να μείνει ανοικτό χωρίς να μπορεί όμως να αφαιρεθεί η βαλίτσα από τη βάση, ενώ αυτό μπορεί να ανοίγει και να κλείνει χωρίς κλειδί, το οποίο χρειάζεται μόνο για να κλειδώνει η βαλίτσα. Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι το καπάκι μένει ανοικτό χάρη σε δυο ελαστικούς ιμάντες, οι οποίοι ακολουθούν την πολύ καλή συνολική ποιότητα κατασκευής και δείχνουν ότι μπορούν να αντέξουν τη σκληρή χρήση. Το μέγιστο επιτρεπόμενο φορτίο σύμφωνα με τη SHAD είναι τα 10 κιλά, ενώ στη συσκευασία περιλαμβάνονται δυο κλειδιά. Στον κατάλογο των έξτρα αξεσουάρ της SH58X συναντάμε μαξιλαράκι για την πλάτη του συνεπιβάτη, πίσω φωτιστικό σώμα που τοποθετείται στο κάτω μέρος της βάσης και εσωτερική τσάντα.

Η άποψή μας

Η SH58X είναι μια πρωτοποριακή βαλίτσα καθώς ο μεταβλητός όγκος σου δίνει την δυνατότητα να έχεις την χωρητικότητα που χρειάζεσαι ανά πάσα στιγμή, αντί να κουβαλάς μόνιμα μια τεράστια βαλίτσα. Είναι ιδανική επιλογή είτε χρειάζεσαι χώρο μόνο για τα απαραίτητα κατά την καθημερινή σου μετακίνηση, είτε ταξιδεύεις, ενώ χάρη στην υψηλή ποιότητα κατασκευής της θα είναι στην υπηρεσία σου για πολλά χρόνια.

 

Θα τη βρείτε διαθέσιμη σε όλο το δίκτυο συνεργατών της Motoway Γ. Καμπράνης ΑΕ.

www.motoway.gr

MOTOWAY ΚΑΜΠΡΑΝΗΣ Α.Ε.
ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 59, 54627, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ρωτήστε περισσότερα