Εκτός από ποιοτική, η σέλα είναι ευρύχωρη και όσο άνετη χρειάζεσαι. Κάτω από αυτήν υπάρχει άπλετος χώρος, ικανός να φιλοξενήσει 2 full face κράνη.

Εκτός από ποιοτική, η σέλα είναι ευρύχωρη και όσο άνετη χρειάζεσαι. Κάτω από αυτήν υπάρχει άπλετος χώρος, ικανός να φιλοξενήσει 2 full face κράνη.

Ο επιχρωμιωμένος δακτύλιος στον πίνακα οργάνων ταιριάζει απόλυτα με τον αέρα πολυτέλειας που αποπνέει το μοντέλο.

Aνεση – Εργονομία

Χωρίς αλλαγές η θέση οδήγησης, η οποία είναι όσο άνετη θα περίμενες βλέποντας την μεγαλοπρεπή σέλα με την επένδυση αλκαντάρα και το μαξιλαράκι για την στήριξη της μέσης. Το αφρώδες της τελευταίας είναι αρκετά μαλακό, η απόστασή της από το έδαφος ανέρχεται στα 795 χιλιοστά, αλλά το φάρδος της ίσως δυσκολέψει τα μικρά αναστήματα να πατήσουν τα πόδια τους στο έδαφος. Φυσικά ακριβώς από κάτω βρίσκεται άπλετος χώρος, ικανός να φιλοξενήσει δύο full face κράνη και σε συνδυασμό με τα ηλεκτρομαγνητικά ντουλαπάκια στην ποδιά (το αριστερό διαθέτει παροχή 12V), συντελεί στην αύξηση της πρακτικότητας για την καθημερινή μετακίνηση και όχι μόνο. 
Το τιμόνι βρίσκεται στο ιδανικό ύψος για τα χέρια και τα πόδια έχουν αρκετό χώρο και θέσεις για να βρεις αυτή που σε βολεύει. Ο υπερπλήρης πίνακας οργάνων διαθέτει επιχρωμιωμένο δακτύλιο περιμετρικά και συνδυάζει αναλογικές με ψηφιακές ενδείξεις οι οποίες αλλάζουν πανεύκολα μέσω ενός διακόπτη στο δεξί μέρος του τιμονιού. Ακόμα μια Hi-tech ευκολία είναι το σύστημα ανάφλεξης χωρίς κλειδί (smart key) το οποίο έχει πλέον αποδείξει την χρησιμότητά του, αλλά και το τηλεχειριστήριο για κλείδωμα και εντοπισμό του scooter από μακρινή απόσταση.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ