Ο συνδυασμός KYB-Brembo θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση όταν πρέπει να φρενάρεις από τα 300χλμ/ώρα, χαρίζοντας ταυτόχρονα σωστή πληροφόρηση και όταν αρχίσουν οι στροφές.

Ο συνδυασμός KYB-Brembo θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση όταν πρέπει να φρενάρεις από τα 300χλμ/ώρα, χαρίζοντας ταυτόχρονα σωστή πληροφόρηση και όταν αρχίσουν οι στροφές.

Πλαίσιο – Αναρτήσεις – Φρένα

  • Ο συνδυασμός KYB-Brembo θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση όταν πρέπει να φρενάρεις από τα 300χλμ/ώρα, χαρίζοντας ταυτόχρονα σωστή πληροφόρηση και όταν αρχίσουν οι στροφές.
  • Πλαίσιο – Αναρτήσεις – Φρένα

Πλαίσιο – Αναρτήσεις – Φρένα

Χωρίς αλλαγές παρέμεινε το δοκιμασμένο αλουμινένιο πλαίσιο όπως και το ψαλίδι, όχι όμως και το υποπλαίσιο αφού το τελευταίο είναι νέο και ελαφρύτερο κατά 700γρ. Παρά λοιπόν τους επιπλέον καταλύτες ελέω Euro 5 και την προσθήκη ηλεκτρονικών, το συνολικό βάρος της νέας Hayabusa δεν ξέφυγε από τα γνώριμα νούμερα αφού η μοτοσυκλέτα ανέρχεται στα 264 κιλά (πλήρης) με την κατανομή βάρους να βρίσκεται πλέον στο 50:50.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα ανεστραμμένο πιρούνι 43χιλ της KYB το οποίο διαθέτει DLC επίστρωση και ρυθμίζεται σε προφόρτιση, συμπίεση και επαναφορά, ενώ από την ίδια εταιρία προέρχεται και το επίσης ρυθμιζόμενο πίσω αμορτισέρ που αναβαθμίστηκε με γνώμονα την αντοχή και την κορυφαία απόδοση ακόμη και υπό πίεση.

Ο επόμενος τομέας που βελτιώθηκε σημαντικά στη νέα γενιά είναι αυτός των φρένων, καθώς δεν αρκεί να πηγαίνεις με 300χλμ/ώρα, πρέπει να μπορείς και να σταματάς με την ίδια ευκολία. Έτσι η Suzuki επέλεξε την Brembo και τις γνωστές για την αποδοτικότητά τους δαγκάνες Stylema οι οποίες συνδυάζονται με δίσκους 320χιλ στο εμπρός μέρος (μεγαλύτεροι κατά 10χιλ σε σχέση με την προηγούμενη γενιά και με καλύτερη απαγωγή θερμότητας) ενώ πίσω συναντάμε μια μονοπίστονη δαγκάνα της Nissin. Το ABS προέρχεται από την Bosch και συνεργάζεται με την IMU ώστε να επεμβαίνει σύμφωνα με την κλίση της μοτοσυκλέτας ενώ παράλληλα φροντίζει να μην ανασηκωθεί ο πίσω τροχός σε δυνατή επιβράδυνση. Η νέα Hayabusa δίνει μεγάλο βάρος και στην ενεργητική ασφάλεια καθώς διαθέτει ακόμα ένα σύστημα το οποίο σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος φροντίζει να αναβοσβήνουν αυτόματα τα φλας, μια λύση που εδώ και αρκετά χρόνια συναντάμε στα αυτοκίνητα.
Νέας σχεδίασης είναι φυσικά και οι ζάντες οι οποίες "τυλίγονται" από ελαστικά της Bridgestone σε διαστάσεις 120-70/17 και  190-50/17, καθώς η συνεργασία Suzuki- Bridgestone είχε ως αποτέλεσμα τη διαμόρφωση του γνωστού Battlax Hypersport S22 ειδικά για τις ανάγκες της νέας Hayabusa.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!