¶νεση και Hayabusa πάνε μαζί και η σέλα το αποδεικνύει με πλούσιο αφρώδες και επαρκή χώρο για δύο άτομα.

¶νεση και Hayabusa πάνε μαζί και η σέλα το αποδεικνύει με πλούσιο αφρώδες και επαρκή χώρο για δύο άτομα.

Aνεση – Εργονομία

Aνεση – Εργονομία

Γνώριμη εικόνα για Hayabusa. Τα αναλογικά όργανα είναι ευανάγνωστα και πλέον ανάμεσά τους φιλοξενούν μια TFT οθόνη η οποία προβάλλει κάθε πληροφορία που θα χρειαστείς χωρίς όμως να υπάρχει δυνατότητα

Γνώριμη εικόνα για Hayabusa. Τα αναλογικά όργανα είναι ευανάγνωστα και πλέον ανάμεσά τους φιλοξενούν μια TFT οθόνη η οποία προβάλλει κάθε πληροφορία που θα χρειαστείς χωρίς όμως να υπάρχει δυνατότητα για σύνδεση με smartphone.

  • ¶νεση και Hayabusa πάνε μαζί και η σέλα το αποδεικνύει με πλούσιο αφρώδες και επαρκή χώρο για δύο άτομα.
  • Aνεση – Εργονομία
  • Aνεση – Εργονομία
  • Γνώριμη εικόνα για Hayabusa. Τα αναλογικά όργανα είναι ευανάγνωστα και πλέον ανάμεσά τους φιλοξενούν μια TFT οθόνη η οποία προβάλλει κάθε πληροφορία που θα χρειαστείς χωρίς όμως να υπάρχει δυνατότητα

Aνεση – Εργονομία

Παρότι η εικόνα της είναι ξεκάθαρα sport, άνεση και Hayabusa είναι λέξεις αλληλένδετες. Η νέα γενιά εξελίχθηκε ακόμη περισσότερο σε αυτό τον τομέα, φέρνοντας τα σχετικά κλειστά κλιπ ον κατά 12χιλ πιο κοντά στον αναβάτη, ώστε η θέση οδήγησης να είναι πιο ξεκούραστη για τα χέρια αλλά ταυτόχρονα ιδανική και για γρήγορη οδήγηση. Σημαντικό κομμάτι για την άνεση είναι φυσικά και αυτό της σέλας, ή καλύτερα του θρόνου στον οποίο κάθεσαι σαν βασιλιάς σε απόσταση μόλις 800χιλ από το έδαφος, με αποτέλεσμα να μην έχεις περιθώριο για παράπονα ακόμη και μετά από αρκετές ώρες συνεχόμενης οδήγησης. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τον συνεπιβάτη ο οποίος κάθεται εξίσου αναπαυτικά έχοντας και την απαραίτητη χειρολαβή για να ξεκουράζει τα χέρια του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Ανασχεδιασμένη είναι επίσης η τιμονόπλακα όπως και οι διακόπτες με τους οποίους γίνεται η πλοήγηση στο μενού. Τα αναλογικά και πλήρως ευανάγνωστα όργανα, σήμα κατατεθέν της Hayabusa, παρέμειναν με ελάχιστες αλλαγές, όμως ανάμεσά τους βρίσκεται πλέον μια έγχρωμη TFT οθόνη μέσα από την οποία μπορείς να κάνεις τις προσωπικές σου ρυθμίσεις αλλά και να δεις οποιαδήποτε πληροφορία για τη μοτοσυκλέτα αφού διαθέτει ακόμη και ένδειξη για την κλίση της. Σε περίοπτη θέση ακριβώς από πάνω της βρίσκεται και το shift light μια λεπτομέρεια που μπορεί σε πολλές περιπτώσεις να φανεί χρήσιμη, αφού όπως θα δούμε και παρακάτω οι στροφές και τα χιλιόμετρα ανεβαίνουν στους γνωστούς ρυθμούς της Hayabusa.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!