Πόσο άλλαξαν οι επιδόσεις

    Η αντικατάσταση των ράουλων είναι μια εύκολη και σύντομη διαδικασία. Οι ειδικές μετρήσεις επιβεβαίωσαν τα πολλαπλά οφέλη σε επιδόσεις σε όλο το φάσμα λειτουργίας. 


    Μέτρηση (δλ.)Tech PulleyΕργοστασιακά
    0-503,33,6
    0-10011,9812,36
    40-804,95,3
    50-1008,458,85
    Τελική ταχύτητα (χλμ/ώρα)127125

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    • Vaggelis

      Πόσο επηρεάζει την κατανάλωση; καθώς γίνεται μια αναφορά ότι απλά μειώνει χωρίς να γίνεται κάποια μετρηση

        5
    • Σταυρος Τ.

      Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο και με το VBOX σίγουρα και τεκμηριωμένο...θα ήταν όμως κάλο να γίνει ίδιο τεστ και με προϊόντα άλλον κατασκευαστών (πχ Malossi,Polini)....

        1
    • Ιωακειμ

      Οσο αναφορα για την καταλανωση παιδια νωμιζω οτι η λυση ειναι στο χερι σας, το δεξι πιο συγκεκριμενα, σας βλεπω στον δρομο να θελετε να τα πατε με 1000cc

       
    • Χρήστος κ.

      Εγώ εδώ και 700 χιλιόμετρα έχω αλλάξει στο σκούτερ μου sym cruisym 300i και έχω βάλει τις tech pulley στα ίδια γραμμάρια με τα μαμά και αυτό που είδα είναι ακριβώς αυτό που λέει το τεστ όμως με λιγότερες στροφές στο μοτέρ πλέον άρα και μία μικρή μείωση στην κατανάλωση!

        5
    • John

      Χμ... πολύ ενδιαφέρουσα η δοκιμή, αλλά η αλήθεια είναι ότι περίμενα και μια μέτρηση κατανάλωσης, για να είναι πλήρης. Υπάρχουμε και κάποιοι που δεν καιγόμαστε για το γκάζι. Εγώ ας πούμε θα ήθελα να κάνω μια αλλαγή στο Beverly για να μην κροταλίζει τόσο (που το καλύψατε) και να ρίξω λίγο την κατανάλωση στην πόλη, που μετακινούμαι κατά κόρον, που δεν καλύφθηκε καθόλου.

        5
      • Mototriti

        Απάντηση: Το περιοδικό μετράει με συγκεκριμένο τρόπο όλα τα scooter, συγκεκριμένη διαδρομή, μικτό κύκλο με συγκεκριμένη ταχύτητα σε κίνηση, λεωφόρο και αυτοκινητόδρομο. Οι μετρήσεις μας έδειξαν μία μικρή βελτίωση 2-3% σε σχέση με την προηγούμενη εργοστασιακή μέτρηση, όπως καταλαβαίνεις το 2-3% είναι μέσα στο όριο του στατιστικού λάθους για αυτό δεν σημειώθηκε. Αυτό που έδειξε η δοκιμή είναι πως βελτίωσε σημαντικά τα ρεπρίζ, δηλαδή έπιανε πιο εύκολα και αβίαστα την ταχύτητα που ήθελες να κινηθείς, αυτό στην πράξη σημαίνει και καλύτερη διαχείριση καυσίμου (στην πράξη λιγότερο άνοιγμα γκαζιού)

          15