Test: Honda CB500X

Test: Honda CB500X

Test: Honda CB500X

Test: Honda CB500X

Test: Honda CB500X

Test: Honda CB500X

Test: Honda CB500X

Το Honda CB 500 X με ανανεωμένα χαρακτηριστικά πολυχρηστικότητας, παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο και ακαταμάχητο allround σύνολο που θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την καθημερινή σου μοτοσικλέτα.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Honda CB500X 2019
Τιμή: 7.200 ευρώ

Τι νέο φέρνει: 
  • 19άρης εμπρός τροχός
  • Συμπλέκτης ολίσθησης-υποβοήθησης
  • Ψηφιακή οθόνη οργάνων
+: Adventure καταβολές, ομοιογένεια, φιλικότητα, θέση οδήγησης
-:  Απόκριση στις χαμηλές στροφές

Το Honda CB500Χ είναι η πιο δημοφιλής έκδοση των CB στα μεσαία κυβικά, κάτι που φαίνεται και από μια γρήγορη ματιά στις ταξινομήσεις, όπου φιγουράρει πλησίον της κορυφής των πωλήσεων. Μια all-round μοτοσικλέτα, που οι αναβάτες έχουν ξεχωρίσει για τους πολλαπλούς ρόλους που μπορεί να επιτελέσει. Για το 2019, το Χ έχει αναβαθμιστεί σε μεγάλο βαθμό, προσφέροντας ένα πιο εξελιγμένο στιλ περιπέτειας. Ο βελτιωμένος κινητήρας σε συνδυασμό με τις απαραίτητες αλλαγές στο πλαίσιο, εξασφαλίζουν αυξημένες δυνατότητες σε ένα ευρύ πεδίο χρήσης,  που περιλαμβάνει και χωμάτινες διαδρομές, ενισχύοντας το adventure προφίλ του Χ.


 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • Κώστας

    Παρότι φαν του 19ρη τροχού μπροστά καθότι με τη μηχανή μου μπαίνω και χώμα δεν νομίζω ότι στα μάτια πολλών συνιστά βελτίωση σε όλες τις επιφάνειες η αλλαγή αυτή.Με τον 17αρη οι αλλαγές κατεύθυνσης στη πόλη και στις επαρχιακές βόλτες είναι καλύτερες και το ύψος της μοτοσικλέτας πιο χαμηλό.Το 99% των ιδιοκτητών αυτών των μοντέρνων on off βλέπει χώμα μόνο στις φωτογραφίες.

      2
  • filippe

    Στο τεστ αυτό τα γράψατε όλα. Πράγματι εξαίρετο μηχανάκι χωρίς φανφάρες και υπερβολές. Η ιδανική επιλογή και για εμάς που έχουμε τα χρονακια μας και δεν θέλουμε σκούτερ ούτε για την πόλη. Ταξιδεύει άνετα , κάνει τα πάντα και από κάθε άποψη οικονομικό δηλαδή κατανάλωση, τέλη κυκλοφορίας και ασφάλεια. Προσθέτω μόνο ότι η ζελατίνα του ανεβαίνει μια θέση παραπάνω με εργαλεία. Ουσιαστικά είναι το νέο Transalp. Ευχαριστώ. Πρώην κάτοχος δύο Transalp 600 με πολλές δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα και ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας.

      134