Test Furygan Yori: Διακριτικά σπορ και 3 εποχών

Με όμορφη εμφάνιση, χαμηλό βάρος και δυνατότητα προσαρμογής στις αλλαγές της θερμοκρασίας, το Furygan Yori θα σε συντροφεύει τις περισσότερες μέρες του χρόνου.

Δοκιμάζουμε το μπουφάν 3 εποχών Furygan Yori

Με έδρα τη Γαλλία, η Furygan ξεκίνησε το 1969 να κατασκευάζει γάντια για αθλητές σκι, ποδηλάτες και μοτοσυκλέτες. Σταδιακά η υψηλή ποιότητα κατασκευής, εκτιμήθηκε από το μοτοσυκλετιστικό κοινό και οδήγησε στη διεύρυνση της γκάμας η οποία σήμερα περιλαμβάνει όχι μόνο γάντια, αλλά μπουφάν, δερμάτινες φόρμες, παντελόνια, παπούτσια, τσάντες και διάφορα αξεσουάρ που στόχο έχουν να κάνουν πιο εύκολη τη συμβίωσή σου με τη μοτοσυκλέτα. Έχουμε δοκιμάσει κατά καιρούς καλοκαιρινά και χειμερινά μπουφάν και γάντια της Furygan και αυτή τη φορά η Motoway μας προμήθευσε με το ολοκαίνουργιο jacket 3 εποχών, Yori.

Μεσάτο με σπορ εμφάνιση

Τo Yori είναι ένα μεσάτο μπουφάν για όσους θέλουν πιο σπορ εμφάνιση, χωρίς όμως κραυγαλέα χρώματα και έντονα διακοσμητικά στοιχεία. Είναι κατασκευασμένο από PHT πολυεστέρα, ο οποίος παρουσιάζει μεγαλύτερη αντοχή σε σχέση με τον standard πολυεστέρα, ενώ έχει ενσωματωμένη αδιάβροχη μεμβράνη, που θα σε κρατήσει στεγνό σε περίπτωση ξαφνικής μπόρας και ταυτόχρονα επιτρέπει στους υδρατμούς του σώματος να εξατμίζονται. Με βάρος 2.080 γραμμάρια σε Medium μέγεθος, βρίσκεται κάτω από τον μέσο όρο της κατηγορίας και έχουμε να κάνουμε με ένα άνετο μπουφάν που δεν περιορίζει τις κινήσεις σου, ενώ ιμάντες με velcro στα μανίκια και τη μέση βοηθούν στο να το προσαρμόσεις στον σωματότυπό σου. Στο τελείωμα του γιακά συναντάμε neoprene υλικό για μεγαλύτερη άνεση και το velcro στο τελείωμα των μανικιών επιτρέπει το εύκολο κλείσιμο πάνω από το γάντι.

Αφαιρούμενη επένδυση και αεραγωγοί

Για να χαρακτηριστεί ένα μπουφάν ως 3 εποχών, θα πρέπει να μπορεί να προσαρμόζεται στις αλλαγές της θερμοκρασίας και το Yori διαθέτει αφαιρούμενη θερμική επένδυση, αλλά δεν μένει μόνο εκεί, αφού υπάρχουν αεραγωγοί στα μανίκια και την πλάτη. Όμορφη λεπτομέρεια είναι το κόκκινο διάτρητο ύφασμα με το λογότυπο της Furygan, που αποκαλύπτεται μόλις ανοίξεις τα φερμουάρ των αεραγωγών. Για την αποθήκευση αντικειμένων έχεις στη διάθεσή σου δύο ικανοποιητικής χωρητικότητας εξωτερικές τσέπες και άλλες δυο εσωτερικά. Το κεντρικό φερμουάρ και τα φερμουάρ στις εξωτερικές τσέπες έχουν προέκταση για πιο εύκολη χρήση ακόμα κι αν φοράς γάντια.

Αναμονή για level 2 προστατευτικό πλάτης.

Για την προστασία του αναβάτη έχουν χρησιμοποιηθεί προστατευτικά της D30, τα οποία απορροφούν αποτελεσματικά την κινητική ενέργεια σε περίπτωση πτώσης και ταυτόχρονα είναι λεπτά και εύκαμπτα. Εφάπτονται σωστά σε ώμους και αγκώνες χωρίς να ενοχλούν ή να εμποδίζουν τις κινήσεις των χεριών. Στην πλάτη υπάρχει αναμονή για το level 2 προστατευτικό «Full Back Fury», κατασκευασμένο από τη D30 αποκλειστικά για τη Furygan. Τα ευμεγέθη λογότυπα σε στήθος, ώμους και αγκώνες είναι από ανακλαστικό υλικό, ενώ υπάρχουν και δυο θηλιές για σύνδεση με ζώνη παντελονιού.  

Συνέχεια του άρθρου >>>
MOTOWAY ΚΑΜΠΡΑΝΗΣ Α.Ε.
ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 59, 54627, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ρωτήστε περισσότερα