Δε σταματάει ο... ανελκυστήρας των ταξινομήσεων μέσα στο 2019.

Ταξινομήσεις Αυγούστου: Κλείσιμο καλοκαιριού με άνοδο

Και πάλι αυξητικά κινήθηκε η αγορά δικύκλου για τον Αύγουστο του 2019, ο οποίος σημείωσε καλύτερες ταξινομήσεις από πέρσι και συμβάλλει στο θετικό μέχρι τώρα πρόσημο του 2019. Δείτε περισσότερα…

Το φετινό καλοκαίρι έκλεισε με αύξηση των ταξινομήσεων σε σχέση με πέρσι, ενώ και με βάση τα δεδομένα του 8μήνου, η χρονιά οδεύει προς πολύ θετικά αποτελέσματα. Πριν λίγο, ο ΣΕΑΑ μας κοινοποίησε το δελτίο τύπου που αφορά τις ταξινομήσεις δικύκλων και μας δίνει μια πρώτη γεύση.

Για τον φετινό Αύγουστο, είχαμε άνοδο 12,6% στις ταξινομήσεις δικύκλων, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα πέρσι. Αυτό καταδεικνύουν οι 3.190 ταξινομήσεις που έγιναν τον Αύγουστο, σε σχέση με τις 2.834 του περσινού αντίστοιχου μήνα.

Παρόμοια εικόνα δείχνει και ο απολογισμό 8μήνου: Συνολικά, έχουν πραγματοποιηθεί 27.928 ταξινομήσεις δικύκλων στην Ελλάδα, οι οποίες είναι κατά 12,3% αυξημένες σε σχέση με τις 24.868 για το αντίστοιχο διάστημα του 2018.  

Σύντομα θα ακολουθήσουν και αναλυτικότερες πληροφορίες, σχετικά με τις επιδόσεις των εταιρειών και των μοντέλων ανά κατηγορία. 
 

  • Γεώργιος

    Όταν η κατάσταση σταθεροποιηθεί από αυτό το χαλι που επικρατεί τότε θα ξεκαθαρίσουν τα πραγματα. Ο κόσμος είναι φοβισμένος ακόμα και δεν κάνει κινήσεις με όλο αυτό τον τρόμο που δημιουργούν τα ΜΜΕ ελληνικά και ξένα. Σαφώς και είναι ανωδική η τάση και θα είναι προσεχώς καλύτερη την επόμενη χρονιά. Είναι ένα μέσο μετακίνησης πολύ οικονομικό άνετο βολικό ευέλικτο και με χαμηλό κόστος συντήρησης. Όλα αυτά συμβάλλουν στην αύξηση των πωλήσεων.

      2